Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Naj poznavalci napisejo kater dirkac je pred leti placal za sezono v F1. No placal je nek bogat sponzor.
Plačal je že, ampak je dobival plačo. A misliš, da bo dirkal kdo zastonj? lol
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Naj poznavalci napisejo kater dirkac je pred leti placal za sezono v F1. No placal je nek bogat sponzor.
Citat:
In any case, the fuel pressure problem had nothing to do with the incident at the start.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
A ce ne zalezujem Schumacherja, to pomeni, da ne spremljam F1?
Citat:
Kako pa potem ostali vemo, kaj se dogaja z williamsom
Citat:
saj ne pričakuješ da kdo resno spremlja to "garažno" moštvo?
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Veste? Ja? Kul to.
Kaksne upgrejde je williams pripeljal za Kanado? Mal mi razlozi, pliz, da bom potem doumel slab race pace.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
kaj se dogaja z williamsom, saj ne pričakuješ da kdo resno spremlja to "garažno" moštvo?
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
kaj se dogaja z williamsom, saj ne pričakuješ da kdo resno spremlja to "garažno" moštvo?
Constructors' Championships: 9 (1980, 1981, 1986, 1987, 1992, 1993, 1994, 1996, 1997)
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Constructors' Championships: 9 (1980, 1981, 1986, 1987, 1992, 1993, 1994, 1996, 1997)
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Veste? Ja? Kul to.
Kaksne upgrejde je williams pripeljal za Kanado? Mal mi razlozi, pliz, da bom potem doumel slab race pace.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Veste? Ja? Kul to.
Za kaj takega bi moral biti čist not, tak kot si ti rekel, spremljati v detajle, jaz seveda nisem tega mislil, spet težave z razumevanjem?