Programer je ODLIČNO razmišljal in zadevo ODLIČNO implementiral.Ja, jst ne vem, kaj se je programerju motalo po glavi, da se resetira po 2 urah. In da so to se pozegnali.
Ne, ne bi se dalo, ker je v FW zapečeno. Oz. se bom popravil: verjetno se da, ampak dvomim, da si ti ali kdorkoli drug pripravljen ta razvoj plačat .Morda bi se dalo kje iz 2h nastimat na 99h, sej itak vmes vzges avto in se zacne znova odstevat...
Narobe si razlagaš. Tvojo željo po 8 ur v komadu bo lepo prikazalo, ker se enka resetira, če avtomobil STOJI cca. 2 uri in ne med vožnjo po dveh urah .Hvala za razsvetljitev, vendar: trenutna poraba je trenutna - računano na preteklih X kilometrov in tega ne moreš resetirat. Povprečna poraba pa se gleda na neko razdaljo in 1 in 2 je za dva različna režima. jaz na mojem (ni VW grupa) uporabljam 1 za resetiranje pri vsakem tankanju (in/ali odhodu na daljšo pot) in 2 za vsakih 10.000 km (v bistvu bi lahko meril za več, ampak kaže kot pri VW - 9999 km).
Tole dveurno samoresetiranje je meni kar nekaj (če res deluje kot pišete) ker imam včasih tudi 8 ur v komadu (razen kako lulanje in tankanje) in bi recimo želel vedeti za povprečno porabo v celotnem času, nebi pa želel "shebat" nastavitve za 10.000 km.
Zato, da ti kaže povprečje zadnje poti.OK pol pa ajde recimo (pisalo se je o dveurnem resetu), čeprav zakaj bi se moral samoresetirat?
Hitrej piši pa bo...Hja, to je pa logika programerja. Bi blo treba njega vprasat
Mtl, dej ne pis tko hitro, ker ne sledim
McGiverju sem odgovoril...
Se vidi, da nisi milenijc, ta bi še sam sebe prehiteval, tudi na telefonu...Sem na telefonu...