Font Bootstrap?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Sem lih prilepil zgoraj.

Pa v bistvu na manjši resoluciji tud tako čudno razporedi, napis da čisto na spodnji rob brez paddinga, ikonco za navbar pa na vrh desno. Saj niti nebi bilo moteče, če nebi številke čisto pobrkljalo. Namesto, da bi recimo malo font zmanjšalo pa bi bilo vse poravnano...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa za enkrat še zadnja težava, ki jo imam pri downsizanju - če recimo na iPhonu v pokončnem načinu gledam, mi ne kaže captiona pri flexsliderju, če ga dam v landscape, je dovolj velik monitor in ga pokaže:

Torej tega okenca ni na pokončnem telefonu. - slika in slider pa delujeta.
2345262-ScreenShot2015-12-06at13.09.23.png

Priponke

• 2345262-ScreenShot2015-12-06at13.09.23.png
    2345262-ScreenShot2015-12-06at13.09.23.png
    143,9 KB · Ogledi: 222

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
sem rešil zadevo telefonske čez tekst, sem malo spacinge popravil. Sicer na pokončnem telefonu še vseeno zgleda bolj tako tako, ampak vprašanje, če se bo dalo kako lepše zrihtat. Bo treba v CSS se poglobit.

Glede tega okenca čez flexslider sem pa pogruntal, da je v responsive cssju onemogočeno okence, če je premala širina aparata, resizanje za manjše naprave, pa vsaj kolikor vem, ni mogoče. In če omogočim praktično čisto prekrije sliko, tako da sem pustil izklopljeno, ker izgleda slabo, namesto tega pa sem še dodal linke na vse slike, tako da lahko klikneš ali na gumb ali na sliko samo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
A ni zadnjič rekel, da ima švabski priimek...

jst si bolj kakšen Bauer ali König predstavljam
tongue-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.006
6.615
113
To je vse eden. Pol je pa še en s.p. v Ljubljani.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
To je vse eden. Pol je pa še en s.p. v Ljubljani.

Vse je eden. Pa vse je sp.

Je pa to nadpomenka.

Računam, da bo moja stvar višje na googlu. Sploh pa je to nepomemben iskalni izraz, ker ga nihče, ki še ni bil pri enem od naju ne pozna.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.006
6.615
113
tale, ki ga ti misliš je pa kar lepo d.o.o. SPjevec je pa en drug. Obadva imata firmo Modri Zob. Toliko o tem, da enako ime ne povzroči nobene zmede.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Čak a midva se o modrem zobu pogovarjama?
smile-1.gif

V Ljubljani v okvirju Modrega zoba delajo 3 zobozdravniki. Potem pa je še na Ptuju in v Kranju.

Tisti, ki ima sp pa dela v zd in ne vem če sploh kje izven dela.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.006
6.615
113
Govoriva o dveh firmah z enakim imenom. Koliko zobarjev na koliko mestih dela v okviru posamezne firme je irelevantno.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Govoriva o dveh firmah z enakim imenom. Koliko zobarjev na koliko mestih dela v okviru posamezne firme je irelevantno.

Dve firmi ne moreta imeti istega imena.

Ne vem pa zakaj bi bila zmešnjava večja pri mikrozobozdravstvu kot pa pri zobozdravstvu, ki jih je okoli žnj tisoč.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.006
6.615
113
Najlažje in najceneje je ime izbrati. Če pač želiš imeti enakega kot ga že ima nekdo, potem seveda ni problema. Razlika v zgornjem primeru je modri zob D.o.o. vs modri zob s.p. Tudi ti si jih v tej temi zamešal...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Vem, ampak kaj ima ime firme veze? Saj folk, ki specifično išče firmo po imenu jo že pozna in jo bo tudi razločil med vso obilico firm z "enakim" imenom.

Drugače pa ne skrbi, ne vidiš vsega imena
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Rabim še eno mini pomoč pri phpju.

Tale kontaktni obrazec mi sicer deluje, ampak ne delujejo ščžji.

Koda:
 <!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
<?php

include 'config.php';

error_reporting (E_ALL ^ E_NOTICE);

$post = (!empty($_POST)) ? true : false;

if($post)
{

$name = stripslashes($_POST['name']);
$email = trim($_POST['email']);
$subject = stripslashes($_POST['subject']);
$message = stripslashes($_POST['message']);

$error = '';

if(!$error)
{
$mail = mail(WEBMASTER_EMAIL, $subject, $message,
     "From: ".$name." <".$email.">\r\n"
    ."Reply-To: ".$email."\r\n"
    ."X-Mailer: PHP/" . phpversion());

if($mail)
{
echo 'OK';
}

}

}
?>
</html>

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Dodaj content type header v email:

Koda:
$mail = mail(WEBMASTER_EMAIL, $subject, $message,
     "From: ".$name." <".$email.">\r\n"
    ."Reply-To: ".$email."\r\n"
    ."Content-Type: text/plain; charset=utf-8\r\n"
    ."X-Mailer: PHP/" . phpversion());

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zdaj še finese spreminjam, je sicer že ok, ampak če se da bi to še spremenil:

Upodarjam Modal contact form - zadeva deluje, sporočilo da je poslano deluje, ampak če bi se dalo, bi spremenil zadevo tako, da ko bi javilo, da je uspešno poslalo sporočilo, da bi se kontaktni obrazec zbrisal in namesto njega pojavi obvestilo:

Koda:
 	<!-- modal contact form -->
	<div class="modal fade slide left" id="myModal" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="myModalLabel">
		<div class="modal-dialog" role="document">
    			<div class="modal-content">
      				<div class="modal-header">
        			<button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-label="Close"><span aria-hidden="true">×</span></button>
				<h3 class="modal-title" id="myModalLabel"><span style="color:#79cdeb"><center>Pošljite nam sporočilo!</center></span></h3>
   				</div>
 				<div class="modal-body">
					<form id="contactform" action="contact/contact.php" method="post" class="validateform" name="send-contact">
						<div id="sendmessage">Vaše sporočilo je bilo poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Hvala!
						</div>
						<div class="row">
							<div class="col-lg-12 field">
							<input type="text" name="name" placeholder="* Vpišite svoje ime in priimek" data-rule="maxlen:4" data-msg="Prosimo, da vnesete vsaj 4 črke." />
								<div class="validation">
								</div>
							</div>
								<input type="text" name="email" placeholder="* Vpišite svoj email naslov" data-rule="email" data-msg="Prosimo, da vpišete veljaven email naslov." />
								<div class="validation">
								</div>
							</div>
								<input type="text" name="subject" placeholder="* Vpišite telefonsko številko" data-rule="maxlen:4" data-msg="Prosimo, da vnesete vsaj 4 črke." />
								<div class="validation">
								</div>
							</div>
							<div class="col-lg-12 margintop10 field">
								<textarea rows="12" name="message" class="input-block-level" placeholder="* Prostor za vaše sporočilo ali vprašanje" data-rule="required" data-msg="Prosimo, da napišete vaše vprašanje ali sporočilo."></textarea>
								<div class="validation">
								</div>
								<p>
								<button class="btn btn-theme margintop10 pull-left" type="submit">Pošlji sporočilo</button>
								<span class="pull-right margintop20">* Prosimo, da izpolnete vsa polja. Hvala!</span>
								</p>
							</div>
						</div>
					</form>      
				</div>
       			</div>
  		</div>
	</div>
	<!-- end modal contact form -->

Takole sem to zastavil. Se to da kako enostavno rešit? Če ne, potem bo pač tako ostalo.