Folk noče odrast

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
spet ena faušna, sej počasi se boste vsi pofočkali.
smile-1.gif

kleoptra

Pripravnik
25. nov 2010
124
0
16
brez fušije ne gre
sam ožent se moraš mlad pa neumen
pozneje pa so predporočne pogodbe
žulejne ni na izi
kot pravjo vse se vrača vse se plača

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
V tej temi je predvsem razvidno, da večina folka še vedno razmišlja v nekih mejah, kaj naj bi bilo edino pravilno.

In potem v reali ljudje vidite marsikoga, ki tem vašim kalupom in teorijam ne ustreza in potem ste celi zmedeni, ker ne znate sprejemati realnosti in da ni nujno pravilen samo en način življenja.

Nazadnje urejeno:

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Midva sva dobila mulca z 22 pa druzga z dobrih 24in nama ni žal popolnoma nič
ne-ne-1.gif

Res je da sva nekaj zamudila kar se tiče žuranja samo imeti čas zase in za boljšo polovico že pri 40ih je pa tud
NEPRECENLJIVO, medtem ko nekateri hodijo v vrtec po otroke pri teh letih
cheer.gif

Sodelavc je šel letos v penzion pa pelje vsak dan sineta v šolo in to v 1.razred
cry12bpy.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Pravilen način življenja je samo vsakemu osebku lasten način. Je pa zanimivo da dokler se pogovarjajo oženjeni se pogovarjajo o problemih ki pač pridejo s tem če živiš še z nekom, ne menijo se pa o tem kako je blo boljš bit samski in da bi želeli bit spet samski. Ko pridejo k debati samci pa takoj zažnejo nabijat kako je samsko življenje tako zelo boljše od tega če si oženjen. Človek ki živi še z nekom ne bo unmu, ki ma recimo težave take da bi blo treba partnerja sterat, nikol reku bod raj sam ampak vedno dej si kej drugega najdi. Če se pogovarjata samski in oženjen s problemom, pa vedno začne samski razlagat prednosti samskega življenja. Iz tega sledi da samci glih tolk vsiljujete vašo samsko normo ožejenim kot oženjeni partnerstvo.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vse več opažam, da se nekateri nočejo in nočejo sprijazniti s poznimi 20-imi oz. zgodnjimi 30-imi leti.

Eni kar še zmeraj hodijo na springbreak-e na hrvaško skupaj s srednješolci in ostalimi.
hysterical-1.gif
Pa niso samo moški, tud ženske. 28 letne, springbrejk, jeee... Podobne scene so z absolventskimi izleti, ko folk hodi po 3x zapored ali videno tudi večkrat.

Podobno je z oblačenjem, predvsem pri tipih. Ženske se po 25-em letu res umirijo in nehajo izzivalno oblačit..., kar pa spet ni fajn.

Mogoče je samo meni čudno. Grem zdaj na pivo s kolegom ali 3,4,5 odvisno od volje, itak sem na dopustu. Malo debate in smeha. Da bi pa dopust zapravljal za nekajdnevno pijančevanje?
ne-ne-1.gif

Poznam kar nekaj ljudi, ki so dali več absolventov čez, pa so po vsej verjetnosti bolj odrasli kot pa mi vsi skp tukaj.

Ynos, tudi mene zanima tvoje stališče odraslosti oziroma zavedanja poznih 20-ih. Kakšno je takrat obnašanje?