Folk noče odrast

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.443
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Kdo je govoril o poležavanju na kavču? Takoj predvidevaš kontra ekstreme.
smile-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Pol nam pa razlož oz. napiš kako se je treba obnašat, kokrat na mesec greš lahko žurat, kok in kateri alkohol lahko piješ, kok filmov lahko pogledaš, kokrat lahko organiziraš fantovski/ženski večer in kok ur moraš preživet na šihtu, da se obnašaš in funkcioniraš pravilno oz. če skrajšam, tako kot ti?! Dej no resno, kdo je pa teb povedu, da je samo tvoja pot edina prava in da predstavljaš ideal človeka v poznih 20-ih?? Pa še iste bedarije pišeš ne glede na to a je govora o službi, vezah, obnašanju, itd ... najbolj, da se vsi pritožujemo čez javno upravo, bolečine v križu, pomanjkanje časa za kosilo in nasploh vse drugačne .... ful hudo, res ... raj grem pr 35-ih na spring brejk.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Samo resno me zanima, kaj bi moral po tvoje početi pri 30+?

Sicer jaz najdem 100 stvari, ki bi jih počel zdajle namesto službe, ampak med njimi je odfukan žur, kar pa je 5x prej kak springbrejk kot pa popivanje v ortoju, tudi če si nekoliko starejši.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
ali pa absolventskih izletih, kamor nekateri hodijo po 3-4x zapored.

Absolventski izleti so fajn, meni je žal, da nisem šel večkrat. Ne vem, če je kje lažje podret solidno babo, kot na absolventskem.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Praviš, da ti ni do familije pri 28. Sej ni panike, ker marsikatermu decu ni. Pri 30 je pa že fajn, da maš to pošlihtan.
Od teh nedoraslih ljudi so mi smešni tisti, ki že skoraj v penziji vlačijo otroke v osnovno.
Pa babo po 9 letih skupnega življenja ni težko 2x na dan pOOfukat sam veza more bit zdrava.
Sicer pa komur kakor paše, le da so srečni.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sori, ne poznam nikogar, ki bi po 9 letih skupnega življenja 2-krat na dan natepaval svojo babo. Po 9 letih poroke normalen dec natepava mlado ljubico, svojo ženo pa samo, če je nuja, enkrat na teden.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
to so miti, ki si jih folk zeli, resnica je pa potem precej bolj vsakdanje pusta in siva.

ynos je pa večni zavistnež
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
[
Meni tudi ni v interesu, da bom pri 28ih zibal in s staro s katero je fuk po 8mih letih dolgočasen, hodil za 14 dni na morje.

Aha, si že obrnil ploščo, še kako leto nazaj si modroval, da je vsak tip, ki pri 30 ni poročen, nenormalen.

Zdaj, ko se počasi bližaš, ti ta teorija več ne leži.
hysterical-1.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
To pa dejansko nimaš boljšega. No še bolš je zibat prej da pr 28ih zna mulc it sam po sladoled pa da prnese še kak pir. Baba točn ve kaj ti paše in kako te lohk okol prsta ovije da po kosilu skočiš zvečer jo pa peleš mal na sprehod pa sladoled pol jo še enkrt rukneš, se vsedeš na teraso ofneš pir, pržgeš cigaro da te komarji ne požrejo. Ni se treba sekirat da si obrit in za spakirat za sabo maš dost troje kopalke dvoje kratke hlače pa neki majc in gat. Zjutri se zbudiš brez mačka in sploh nisi spiču 50€ za pijače nekim pičkam ko je verjetnost da ti ga kera potegne predn greš spat še kar mejhna. Js nebi menju nazaj za uno kvazi svobodo ni šans. Kaj pa maš od tega da morš ko prideš z dopusta še za 3 dni na rehabilitacijo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Hja, ne vem, druga plat medalje pa je, da poznam kr nekaj modelov, ki so se tam kmalu po 20 poročili, pri 23 otrok, ..tam po 35 pa model pade v drugo puberteto in ima filing, da mora nadoknadit preresno preživeto mladost..

Da o tem, kako začne dogajat ženski, ki dobi filing, da je ne vem kaj zamudila, ker je cel lajf z enim tipom, raje ne začnem.

Nič ni črno-belo. Ampak po moje je optimalno, da si ženski vsaj tretji, še raje četrti-peti. Če si prvi, skoraj zagotovo ne boš zadnji. Sploh če ženska zgleda.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zeh, še en nepismeni, ki ima probleme s temeljnim razumevanjem.

Ok, še enkrat za člane kluba s končano šolo s prilagojenim programom: glede izbiranja ženske za resno zvezo sem zelo izbirčen.

Če gre samo za seks, pa niti ne. Zakaj. Če se hočem najesti, ne rabim nujno jastoga na žaru, tudi od hrenovke sem sit.

Zdaj razumeš, ali je še vedno pretežko za vas Al Bundyje?

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
Ni tok tezko sam ne vem a s tisto hrenovko na kaj namigujes al se je nakljucno znasla v tem prakticnem primeru? =)

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
... glede izbiranja ženske za resno zvezo sem zelo izbirčen.

In kolk časa si že v resni zvezi?
Aja, nisi, ker si zelo izbirčen.
tongue-1.gif

kleoptra

Pripravnik
25. nov 2010
124
0
16
sam je res hecno videt mlade mamice pri tridesetih.ko ma mulc srednjo šolo skoraj za sabo
hodi pa stara mati v solo probleme rihtat ker je itak neobvladljiv.
ej folk vsi ste eni veliki egoisti.žurat pa žurat............................................
kateri je pa kaj ustvaru svoj dom recimo.visiste na starših kot najstniki.
koga vas je strah.
da nebo skrbela tako dobro kot mama.

ja pa tud ženo ljubico je fajn met ki jo je povozlo pol dedcev maminih nekaj enkratnega.......................