Folk noče odrast

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.443
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Vse več opažam, da se nekateri nočejo in nočejo sprijazniti s poznimi 20-imi oz. zgodnjimi 30-imi leti.

Eni kar še zmeraj hodijo na springbreak-e na hrvaško skupaj s srednješolci in ostalimi.
hysterical-1.gif
Pa niso samo moški, tud ženske. 28 letne, springbrejk, jeee... Podobne scene so z absolventskimi izleti, ko folk hodi po 3x zapored ali videno tudi večkrat.

Podobno je z oblačenjem, predvsem pri tipih. Ženske se po 25-em letu res umirijo in nehajo izzivalno oblačit..., kar pa spet ni fajn.

Mogoče je samo meni čudno. Grem zdaj na pivo s kolegom ali 3,4,5 odvisno od volje, itak sem na dopustu. Malo debate in smeha. Da bi pa dopust zapravljal za nekajdnevno pijančevanje?
ne-ne-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tipi se izzivalno oblačijo?
smile-1.gif

V čudne lokale hodiš.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.838
6.599
113
Kaj jim drugega preostane, če pa jim nihče ne ponudi dobro plačane službe?

Itak imajo dopust celo leto.

I

Izbrisan uporabnik #488

Srednješolska moda se hitro spreminja. Še par let nazaj so mulci hodli v preširokih skejterskih/rap hlačah, šlic je bil pri kolenih, ko je dvignil majico, mu je pol praviloma grdih bokserc ven gledalo, če pa je malo hitreje stopil pa je itak padel v tej opremi.

Zdaj pa se je mularija malo umirila s to opičjo modo in so spet na sociali, kafbojke in superge.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Eni kar še zmeraj hodijo na springbreak-e na hrvaško skupaj s srednješolci in ostalimi.
hysterical-1.gif
Verjetno bi moral pri teh letih doma viset z žensko in brat časopis v naslanjaču, a ne?

Ali mogoče iti na nedeljski izlet v CityPark?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne, sem bil lani.
tongue-1.gif

Najbrž bi pa šel letos, samo grem nekam drugam.
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
hysterical-1.gif
Verjetno bi moral pri teh letih doma viset z žensko in brat časopis v naslanjaču, a ne?

Ali mogoče iti na nedeljski izlet v CityPark?

V bistvu bi zdaj moral gledati pop Brio
evil.gif
da bo jutri na tekočem

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
ksz ...

Pa verjetno je odvisno, al je ženska/tip samski ali ne
smile-1.gif
.

LP,
PIC

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pa še to ne. Poznam samske ljudi, ki raje doma visijo, ker so "prestari" za te hece in poznam že dolgo srečno vezane, ki so še vedno za takele pizdarije. Saj je fora druženja, a ne? No, pa na springbreakih spet niso samo srednješolci.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Pa tudi starostna meja je tecna. Poznam folk, ki so ze krepko cez 30, pa se kr na hard obletavajo partije. Jebiga, ce ti ni za posedat s kolegi in poslusat, kdo je dobu manjsi pribitek na euribor, kaj ces druga?
smile-1.gif

LP,
PIC

B81

22. jul 2007
38.110
11.268
113
Imam bratranca, starega 50 let (videt mu je kakih 38-40), ki je house DJ, za vikende vrti, hodi na sensation white in podobne zadeve, srečno ločen, redna služba, sicer iz Švice...

Z mano pa bo zgleda enako, ker sn 31 in grem v soboto ob 19 uri ven in pridem v nedeljo popoldan proti večeeru domov
grin1.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
jaz bi reko, da si bolj ti problematicen kot oni, glede na to da odrejas kaj je prav in kaj narobe glede na "druzbene normative"...

Jaz z zrelostjo bolj enacim odgovornost, ki se je bolj zavedas kot pa to do kerega leta lahko hodis ven. Ti sam glej, da ti nebo v krizi srednjih let ven vdarlo pa se bos zgono, ker si prehitro postal "resen"
wink-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vse več opažam, da se nekateri nočejo in nočejo sprijazniti s poznimi 20-imi oz. zgodnjimi 30-imi leti.

S čim se je pa potrebno sprijazniti pri teh letih? Samo tako, sam sem 21 in bi rad vedel, kaj me čaka takrat

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
ksz...

naj vsak dela kar mu paše, ne glede na leta. Poznam tipa ki je v osnovni šoli fural hlače na rob in se obnašal huje kot večina odraslih in poznam tipa krepko čez 50 ki živi pri mami in hodi z mularijo žurat.

Me pa zelo moti tale podrobnost pri drugem: da živi pri mami: takih je vedno več in ene bi morali starši dobesedno vreči ven da bi kaj zaleglo. In verjemite mi da je med temi 30+ žurerji največ ravno takih. Ker, ko moraš ti enkrat hodit v službo, pa si kuhat, pomivat, pospravljat in vse ostalo (da ne omenjam da imaš kakšne otroke), potem za tako divje žuranje ni več ne časa ne volje (in pri marsikom tudi ne denarja).

Sej ne rečem, tud tko se ga da fajn zažurat, a tempo z 18-25 mladino lahko večinoma zdržijo le "mamahotel" gostje.

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Js zmer trdim da če jim gre skoz naj žvijo kokr jim paše. Če majo pa še tastare da jih sponzorirajo pa še tolk bolš. Edino kar me mot je to da eni to počnejo na moj račun. Živijo pri starših in ne grejo delat ker se ne splača saj je soca dost velika. Če ma pa ena družina enga od partnerjev brezposelnega pa ne pripada drugemu nič ker je v proračunu dost. Tega js ne razumem. Kar se pa tiče žuranja pa naj delajo kar jim paše.