Fitinn ali 4p fitnes?

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Lp znalci in mojstri.

Kakšna sta ta dva fitnesa v Lj in pa seveda kakšna populacija zahaja tja?

Imamo kakšno informacijo iz prve roke?

Black

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Kar se naprav tiče, mislm, da sta oba okej, prostorna sta tudi...populacija pa ne vem kakšna je, najbolje iti pogledat v oba.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.366
309
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik blackberry pravi:
Lp znalci in mojstri.

Kakšna sta ta dva fitnesa v Lj in pa seveda kakšna populacija zahaja tja?

Imamo kakšno informacijo iz prve roke?

Black

4P je baje čisto poln

fitinn je kul, ni tok gužve, ampak odkar so dal neke hude akcije je veliko mulcev ala hribovcev, k mal tm bluzijo
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
odvisnood ure in dneva bi dejal ampak 4p s emeni ne zdi poln...aja v fitinn, vsaj pred časom, si moral posebej plačevati tuš

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
4P je baje čisto poln
Ni tako hudo, jaz hodim običajno takoj po šihtu okoli 5ih, pa je kakšen dan (ne vsak) kar polno, ampak kakšnega posebnega čakanja pa ni, razen če res hočeš točno nekaj v točno določenem času. Izven teh ur pa ni gužve. Da boš sam v tem fitnesu, pa odpade, še 1.1. je bilo kar nekaj ljudi.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Sem že v drugi temi pisal...Fitinn je nabito poln, in to cel cajt kolkr govorim s folkom ki hodi tudi v drugih terminih...mogoče čez vikend malo manj....ogromno "frocev,pacientov, bolj tv gledajo in gužvo delajo", 3/4 folk ne ve kaj je brisača, ročke so že skoraj vse zjahane, niti zategnt se jih ne da več, menjajo jih itak ne.....na začetku je blo kul, zdej je pa preveč folka sploh za takšno število naprav....men je že počasi žal da sem se vpisal, itak pa vzameš lahko najmanj letno karto in plačuješ mesečno, potem pa ti mesece pred potekom lahko daš odpoved pogodbe, drugače se ti avtomatsko podaljša še za eno leto. Sem dal v LJ par fitnesov že čez, ampak kaj tazga pa še ne. Neki se šuška da naj bi še enga v LJ odprli, ne vem kolk je to res ampak upam da ga bodo, da se porazdeli vse skupi.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
sej fitnesov je v lj ogromn...ERA je propadla, je pa zato zdej za bežigradom alfa gym 250 evrov letno...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Sem najdu na FB...fotke in oprema zanimivi, lokacija tudi ok...ne vem kako je s parkingom tam pri Astri za Bežigradom...zdej se po LJ vse plačuje, škoda ker ni več free. ...sem pa vezan v Fitinnu do avgusta letos....bo treba ene par krogov polet narest, če se ne mislijo poboljšat, oz. dat vsaj 18+.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik feler pravi:
ne vem kako je s parkingom tam pri Astri za Bežigradom...
Slabo, razen za vikend ter po peti uri, ko se odprejo rampe.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Je stanje v Fitinn še tako porazno ali je kaj boljše. Razmišljam o vpisu, pa ga imam dobesedno čez cesto....

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Kaj pa stanje duha "hribovcev" je šlo na bolje? A squat rack majo?