Firefox=crap

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Je še kdo opazil kako se je firefox poslabšal, ravno premišljujem o googlovem chromu (upam da sem prav napisal).
Všeč mi je samo še zaradi addonov pa design. Zelo se je upočasanil
crazy1.gif
Pa tko fajn je bil.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
3.0.5 je prišel ven včeraj, če še nimaš probaj. Drugače pa imam 3.1 Beta in zadnje čase ful traja preden se odpre (program, ne stran) - melje po disku ko zmešan. Pa sem izbrisal ves cache in cookie, pa še vedno. Potem pa dela normalno.

115256

Pripravnik
24. okt 2007
480
3
18
tudi pri meni je tako, da ko prižgem računalnik in zaženem firefox traja 10-20 sekund da se prvič naloži firefox, potem pa dela normalno naprej

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.918
661
113
Meni se isto dogaja pri prvem zagonu ampak mislim, da ni kriv FF ampak dejstvo, da imam veliko addon-ov.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Meni se isto dogaja pri prvem zagonu ampak mislim, da ni kriv FF ampak dejstvo, da imam veliko addon-ov.

Imam ene 4 addone, custom temo in najnovejši FF, pa mi rabi za prvi zagon ene 3 do 4 sekunde , po večini pa še majn.Strani pa potem ekspresno nalaga = 1 sekundo za izklop.com in podobne obsežne strani s slikami.
Mam pa povprečn PC z licenčno Visto bussines. nimam se kaj za pritoževat.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Sem na Chromu odkar je izšel. Mal ga morajo še zrihtat, predvsem stabilnost (flash težave ipd) in dodat plugine, kot ima FF (še najbolj pogrešam Flashblock zaradi reklam). FF uporabljam samo še za NLB Klik, ker ga ne morem pripravit, da bi delal v Chrome-u. IE pa ne uporabljam, razen za test kakšnega homepage-a, da vidim ali pravilno dela v IE.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Testirajte še Opero, ker ko sem jo sam testiral se mi je zdela daleč hitrejša od npr. lisičke. Sicer še vedno uporabljam FF, predvsem zaradi navajenosti in pa določenega addona, ki močno izboljša brskanje po spletu. Ampak, če pa nebi uporabljal tega addona pa bi se verjetno poskusil navaditi na Opero.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Tudi Opero sem že imel pa me ni prepričala, res pa je precej hitrejša od FF in IE. Vseeno mi je trenutno Chrome najboljši predvsem zaradi preprostosti in hitrosti.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Opero imamo na enem računalniku v službi in ko grem na Alter čakam včasih tudi minuto, da se naloži (včasih pa se sploh ne in moram stisnit stop in reload - samo reload ne dela). Pa tudi drugje na kakšnih straneh noče naložit. Ali pa moraš 3x nazaj stisnit, da gre nazaj za eno stran
tongue-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
meni pa zadnje čase FF full nagaja - kliknem neko povezavo in se zatakne in čakam in čakam in čakam ... potem pa se v 90% ekspres hitro naloži, ostalo pa se ne naloži sploh ...
tongue-1.gif

poleg tega ... zadnje čase se mi velikokrat sesuva, uporabljam jo samo še zaradi navajenost ...

ko recimo nalagam fotke oz. je treba fotke kam naložit, zdaj uporabljam kar IE - dela tako kot mora in ne nagaja.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Zakaj mi Firefox 3.0.5 žre 600mb RAM-a v mirovanju?? Bognedaj da odprem par zavihkov z youtubeom, potem žre čez giga.. Sem poskusil ponovno inštalirati, pa ni nič bolje!
jezen.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Kolikor jaz vem, se ne da, in to je glavni razlog, da ne uporabljam Chrome-a.
crazy1.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Zanimivo, meni pa dela OK, se kar hitro odpre in ne porabi tono rama, pa imam malo morje addonov inštaliranih.