evo še moje mnenje o Colji:
ja, model je antipatičen za poslušat in gledat (kar je rekel Frank Caliendo za Busha, velja zanj, zgleda kot da ves čas gleda naravnost v sonce).
Mu je pa potrebno priznati nekaj stvari, ki ste jih že omenili, to je vztrajnost, prodornost...
Mene je najbolj navdušil ko je objavil nesrečo, katero bi lahko z lahkoto prikril, in nam vsem pokazal kaj se zgodi, ko si koki za volanom.
Še bolj pa me je navdušil, ko je šel testirati Spykerja in je, mislim da, lastnik ponorel ko ga je videl, da vse kar zna je odnašanje zadka in ga vrgel iz avta in sam pokazal česar je avto zmožen. Kapo dol, da je pokazal tudi to!
Sem se pa že vprašal zakaj ne stopi za kamero in prepusti nastopanje nekomu, ki je bolj zgovoren in normalnejši za pogledat. Pa sem se spomnil na Osmi potnik, kjer so namesto njega vodile "kokoši". Bljak!
Tako da, kakovost prispevka ni v tem kako izgledaš in govoriš, ampak v tem kako in kaj nam pokažeš. In Colja nam je za naš trg pokazal veliko!
Želim pa si, da bi pokazal več inovativnosti, ker prispevki so copy -> mix -> paste od TG in FG.
Pa veliko sreče, mu še želim pri njegovem delu!