Haha, kakšno naključje... pri bajti sta bila oba avta in celo z enako motorizacijo in opremo. No, stilo je bil coupe, ne karavan, ampak mislim da poleg večje riti ni razlik.
307:
- motor res neverjetno len, teh 90 konjev ni za nikamor za tako veliko kočijo, pospeškov nobenih
- armaturka cheap plastika, menjalnik nenatančen in daje občutek da boš glih zdaj vse polomil
- bile so neke težave z elektroniko, z motorjem pa nikoli, je bilo pa treba v nekaj letih zamenjati roke in stabilizatorje
- mehak avto tipičen Francoz
Stilo:
- v primerjavi s 307 je grd ko satan
- motor je znan kot dokaj zanesljiv, prav tako menjalnik, je dosti bolj poskočen od hdi-ja
- sedeži obupni, jaz sem bil zmeraj zmatran po dolgi vožnji, ledvedni del se ne da dobro nastavit
- lega na cesti slaba, zadaj ima poltogo premo... ziblje se tudi ko katrca z original vzmetenjem
- materiali na armaturki in usnje na volanu presenetljivo kvalitetni za tak avto
Torej men se ni dopadel ne en ne drug... če bi se pa nujno moral odločit za enega izmed teh dveh in če bi vzel v zakup da bi me zaradi grdega izgleda bolelo srce vsakič, ko bi ga pogledal, bi vzel Stilota.. dost zgovorno je tudi dejstvo, da ga ima veliko taksistov.
Drugače pa če bi bil jaz v tvoji koži, bi za ta denar kupil Audi A4 Avant 1.9 TDI