Fiat Fullback

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Full Back(oz. Dump)-yard.
rolleyes-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
fiat očitno izdeluje samo še miljon variant 500-ke in pa rebadgane japanezerje

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Ja pišuka no, tu so res kiksnili mimo glede ena to, kakšne bejbe se običajno postavlja zraven avtov. Teli dve imata pa za piko na i poleg kr ene obleke še lase v figo, omglol
hysterical-1.gif

Kar se pa avta tiče - na zunaj je res "mitsubishi", kaj pa not oz.motor, podvozje, itd?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Fiat se ni naredil uspesnega velikega avta. Vecina velikih avtov ga je "skoraj" pokopalo. Nai se raje punta in pande drzi.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz sem ga peljal iz MB do LJ pa mi je žal, da nisem raje šel s kolesom.

Kup cenene plastike in avtomatski menjalnik, ki ti menjava slabše kot 5 letni otrok.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Freemont je totalni polom. To verjetno ne bo nič boljše.

Saj freemont je rebadgan dodge. Amerikanec, po duši in telesu. Fiatov je samo 2.0l dizel notri. Tale fullback je pač rebadgan mitsubishi. S tem si fiat širi trg, kar ni nič narobe. Mislite, da se njim jebe za eno slovenijo kjer proda promil svojih avtomobilov? Marchionne se vam smeji v glavo in prav, da kar vozite svoje folkswagne. Ko vam serijsko utrga ketno na uberwagnu, bmwju ponoči na avtocesti po možnosti v slabem vremenu je tudi veselica. Takrat bi dali lev jajc za eno fiat pando.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
LoL, seriously?
grin1.gif

Ja. Slabši avtomatski menjalnik sem doživel edino prejšni teden v novem Twingotu.

Ni lepo, da lažeš ali pa nimaš pojma o čem govoriš. Ti si prvi, ki je mnenja, da je Renaultov DSG slab. Svetujem ti da preizkusiš robotiziran menjalnik iz PSA skupine pa še tam se da preživeti če veš kako ravnati z menjalnikom.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
LoL, seriously?
grin1.gif

Ja. Slabši avtomatski menjalnik sem doživel edino prejšni teden v novem Twingotu.

Glede na to, da si moderator ti ne bo težko malce utemeljiti svoje izjave. Si se malce uštel in pozabil, da je tole dodge journey z ameriško avtomatiko, ki dela kot puter? Samo sparjen mora biti z malce večjim motorjem in je 2.0 dizel malce prešvoh. Čisto nič fiatovega ni na freemontu razen značke in mašine.
Tole je sjtv1 napisal v testu: Tudi sicer je njegovo obnašanje zelo ameriško, kar pomeni, da se trudi (kot rečeno, ne vedno uspešno) biti predvsem uglajen in prijazen. Če so zaradi tega zmogljivosti malce slabše ali poraba malo več­ja, je to cena udobja, ki ga omogoča avtomatika.

Se mi zdi, da nisi vozil prav veliko avtomatikov. DSG ni avtomatski menjalnik ampak robotizirani dvosklopčni.