fejk policist

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Osebno še nimam slabih izkušenj s policaji jih ima pa moj sodelavec, ko so mu čez noč ukradli avto in ga je čez cca. mesec po naključju zagledal in prepoznal. Poklical je policaje (ne bom omenjal s katere PP), ki so prišli na ogled, a ker je že imel zamenjano VIN ploščico, so mu rekli, da to ni njegov avto in ga poslali nekam, kljub temu, da ga je prepoznal do zadnje praske.
Stvar je peljal do GPU, kjer so se najprej obotavljali, potem pa le nekaj začeli delati in so še enkrat šli na ogled avta. A kaj, ko je bil že zaleten. Malo so ga razstavili in ugotovili, da so bile VIN ploščice zamenjan, avto pa dejansko njegov, a kaj, ko je bil zaleten do skoraj totalke. Avto je bil ukraden, prirejen in prodan eni osebi pač.
Potem so ga klicarili s tiste PP, kjer so ga poslali nekam, na prepričevalne razgovore, a po mojem nasvetu je najel odvetniško družbo in stvar je na tožilstvu, od koder se čudežno nič ne premakne.

Tako da ja, tudi policaji so zmožni marsičesa in potem to (poskušati) prikrivati.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
@alkoholik:beri moj zadnji post... meni se pred javnostjo sploh ni treba zagovarjati... še manj v javnost dajat dokumente pa nekaj dokazovat... imamo za to pravne službe v tej državi.

@Appolo8: zanimivo je, da kljub temu, da sem gangster ter nepošten, še zdaj dosti delam s policijo in pomagam pri nekaterih stvareh. Zakaj le? Tudi sam imam s policisti zelo pozitivne izkušnje, med njimi kar nekaj prijateljev, obstajajo pa takšni, kot jih je omenjal "dsf" in na tak način pač pridejo takšne novinarske race.

Ko pa tožilstvo opravi svoje se pa morda spet slišimo ;-)

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Saj glih tle je brat falil ker ni vzel odvetnika, tud on je bil na pogovoru kasneje ker se je pritožil, vse je bilo kot super , ja zastopmo .... na koncu je pa na obravnavi samo debelo gledal......

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Mene še vedno zanima zakaj je mel Apachi luči na zadnji polici. Že v prejšnji temi nisem dobil odgovora.

Avto je njegov, iPad, ki ga je omenjal je tud na sovoznikovem sedežu, voki-toki je tudi njegov, za kapo je tudi potrdil, da jo je imel. Tudi za kamero je jasno, da jo ima. Še vedno pa nevem zakaj ima plavo luč na zadnji polici.

Če prav razumem je Apachi imel v avtu vse to, kar je imel fejk policist ampak on ni fejk policist.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
joj apači res si ko kunstl
smile-1.gif

dej en dokaz da folk utihne.

drugač pa itak se boš mogu zagovarjat pred sodnikom če je kej res... javnost pa je tukaj samo medij da morda okolica izve resnico...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
hja da je mel zadi luč je kriza... ker spredi razumem da pač mal hitrej preideš kam;:)))

drugače pa mogoče jo ima zadaj zato, da kakšnega prestraši ko ga prehiti (ker njegova škoda je res ko miličarska)

naj apači pove zakaj jo ma zadi...

itak a na koncu bo on tisti ki bo sedel ali pa oprosščen...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Poznam ga tudi jaz, a se o tem ne morem izreči, ker sem šele danes 'uočio' vse skupaj.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
tok se se politiki ne sprenevedajo kokr se ti... Nisi zahteval izbrisa, je pa v kanti. Kaj je to drugega kot izbris?!

Delali so ti hisno preiskavo doma in preiskavo avtomobila. Pri preiskavi sta vedno zraven dve prici ki se tudi podpiseta na zapisnik. Trdis da v tvojem avtu zadaj ni bilo modre luci? Da so ti podtaknili in da so v istvu vsi proti tebi, tudi prici s preiskave?

No kakorkoli, saj sem napisal: un papir ki so ga dobili pri romunu bodo dali na grafolosko preiskavo (ce so pametni) in se bo izkazalo a je gor tvoja pisava ali ne.

Aja btw za ostale: tipu se ne ocita da je imel policijsko jakno ampak jakno na kateri je imel embleme policije nalepljene (ne na jezka, ker to kar so kazali ni na jezka)
ah en grafolog potrdi, drug ovrže potem hoče tožilstvo svojega potem obramba svojega...
kako je že bilo pri tistem štirikratnem umoru (pozabil priimek) ko 4 leta niso ugotovili je odtis čevlja pravi ali ne...
če bodo samo na tisti papir stavili...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ja kolker se spomnim nič , bil je oproščen , sedaj pa sedi v Srbiji zaradi trgovine z mamili.Torej bil je kriv

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
glej jaz osebno menim, da tvoj motiv ni koristoljubje ampak bond sindrom. Tako da ti verjamem da imas med policisti prijatelje ter da ti je policija naceloma ok.

Zamerim pa ti, da si nas (alter) s prvotno temo imel za norca. Zgodbice o zarotah in da so se nate spravili ker ves stvari pa pustiva za spam.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.739
113
EU
Ni malo nenavadno, da si je Romun zapomnil (zapisal) registarsko.
13.gif

Mogoče mu je policija dala listek s številko.
sprasujem se.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.095
589
113
Nauk tele zgodbe: ko te policaji kaznujejo ne smeš pozabit zapisat njihove registerske
zmaga.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
kar ti meniš mene ne gane.

Kar pa se tiče zgodbe pa imeti za norca pa - naj tožilec pove, ne ti in tvoje mnenje.. sem že napisal večkrat... pa če zameriš ali ne
smile-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Evo daj zpomni si eno romunsko tablico kar na suho.
Jaz vem da se tistih dveh katera sta me na Celovški zaradi neprivezanosti z lampami in sirenami spravila s ceste kot kriminalca nisem zapomnil po tablicah pa čeprav mi je vrelo. Pedra paæ.