fejk policist

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
tok se se politiki ne sprenevedajo kokr se ti... Nisi zahteval izbrisa, je pa v kanti. Kaj je to drugega kot izbris?!

Delali so ti hisno preiskavo doma in preiskavo avtomobila. Pri preiskavi sta vedno zraven dve prici ki se tudi podpiseta na zapisnik. Trdis da v tvojem avtu zadaj ni bilo modre luci? Da so ti podtaknili in da so v istvu vsi proti tebi, tudi prici s preiskave?

No kakorkoli, saj sem napisal: un papir ki so ga dobili pri romunu bodo dali na grafolosko preiskavo (ce so pametni) in se bo izkazalo a je gor tvoja pisava ali ne.

Aja btw za ostale: tipu se ne ocita da je imel policijsko jakno ampak jakno na kateri je imel embleme policije nalepljene (ne na jezka, ker to kar so kazali ni na jezka)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Ampak, kapa na špagi....
zmaga.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
retro...

sem že apolotu povedu kake izkušnje imam s miličniki gor...

pač mala vas...

drugače pa dejmo mal dokazov vn potegnt... ajde apači si pamtn dej skeniri zapisnik...

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
kar vlači me po zobeh, moje zapisnike bodo imeli pa odvetniki pa naj tožilstvo pove svoje in pa sodnik. Ne pa folk iz foruma
smile-1.gif

Saj se tudi jaz ne vtikam v tvoje posle
smile-1.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
ksz

Sam ko to berem, imam občutek, da retro zavida Apachiju, da se sam tega ni spomnil.

disclaimer:
ne poznam nikogar od omenjenih
bmk ali je kriv ali ne

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.590
2.398
113
Pomurje
Ste sposobni še česa več, ne samo lučke nastavit. Zjebe.te lahko kogar hočete, če se vam tako zazdi.

Res je izredno mala možnost za to, ampak možno pa je.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Samo tile Romuni se mi res smilijo, redkokateri uide brez ustavljanja in to enostavno zato ker jih imajo radi.Dokaz, še Apachi jih ima rad.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Ce te prav zastopim skusas neki zgruntat, sam ne mores pa ustavljat s plavo lucko ljudi, ce je to res. In ce je res kar pravijo zandarji, pa to ni posel ampak kaznivo dejanje, ne. Ne vem no, men vseeno zanima tvoja vidik oz. zgodba. Pa brez obtozevanja policije in ostalih ljudi. Ce lahk...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
apači jst ne vem a ti ne znaš brat al kaj?

lej, dej bod đek pa poskeniri zapisnik (pa pobriš os podatke) in ga nalimej. sej če je vse tko kot praviš se bo to videlo a ne? zakaj si zdej tak kot kunstl?

ker sam mam tud mal "negativne" izkušnje s miličniki tam gor:))

lahk se pa v moje posle spustiš brez problema. dosti kupim v vašem koncu, mi lahk pomagaš s kakšnim nasvetom...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Mogoče je raziskoval možnosti civilne aretacije. Če imamo to možnost, kakšna "orodja" so nam dovoljena?

Če je apachi lovil romune, naj jih kr. Pa še čokoladih naj malce polovi, ampak polovico izkupička pa naj nameni v dobrodelne namene.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Kaj je kdaj kakšen taco ven iz prikolice držal pa preveč z repom migal, hhhaha.
1617991-IV-nagrada-svinja-u-gepeku.jpg

Priponke

• 1617991-IV-nagrada-svinja-u-gepeku.jpg
    1617991-IV-nagrada-svinja-u-gepeku.jpg
    84,7 KB · Ogledi: 241

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
hvala. Tako gorece nasih sposobnosti se sam nikoli nisem zagovarjal. Vidim da verjames v nas. Pa vendar se enkrat: kljucna bo grafoloska preiskava papirja ki ga je dobil romun. Poleg registrske tablice ga to povezuje s tem romunom, torej s samim kaznivim dejanjem. To da ma modro lucko v avtu ni kaznivo, se prekrsek je tezko dokler je ne uporablja.

Problem bo tudi ce so na kaki kameri ali disku zavarovali kak posnetek s tocno tem romunom posnetim... Bomo videli.

Pa se enkrat hvala za podporo, redko kdo tako zelo verjame v nase sposobnosti (pisem v prvi osebi, ker si ti pisal v drugi ceprav me ne poznas)

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Veš kaj s tvojimi kolegi nimam dobrih izkušenj, zato se tudi vzdržim sodb kaj se je tam res dogajalo.
V glavnem slabih izkušen s temi Pe...dri imam že preveč , zato verjamem da jih ima morda še kdo.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Moj vidik je posnela kamera, posnetek ima že policija, odvetnik, in za moj vidik in alibi zna nekaj ožjih prijateljev okoli mene. To je zadosti.

Škoda samo, da se posnetki niso pokazali, glede na nekatere izjave forumašev
smile-1.gif

V kratkem bo moj vidik videl še tožilec (upam da čim prej).

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Idi se ti z njim prepucavat preko ZS.

Če je kriv bo pač sedel-plačal, ti pa razglabljaš o sramoti za prekmurce. Imate prekmurci več drugih sramotnih in znanih oseb.

1 dan zapora stane 80€, zdaj pa računajte kok nas davkoplačevalce, stane to če dobi tale zdaj ne vem 1 leto čuzice....denarja pokradenega, itaq ne bodo dobili....

najboljša fora je un neumen hrvat, k je pahorčku grozil na meji = 11 let....

un k je poštarko lani ubil pa kok že 15 ?

sodstvo je
stupid-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
jaz imam s miličarji sredinske izkušnje...

gor pa
smile-1.gif
hja velika familija:)

je pa res, da apači lahko dokaže svoje... mam občutek, da hoče potlačit krivdo..

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ne zanašaj se na to. Imel sem posnetek ko je policaj hotel kar sam brskat po avtu, je že odpiral vrat ko sem ga opomnil da se to ne dela , zaradi užaljenosti je pa na koncu brat najebal zaradi zaupanja v sistem ( ja naivnosti)

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
A si kdaj vozil po cesti s prizgano modro lucjo? Zakaj sploh imas modro luc v avtu? Ker ce si, pa pustimo da bi komu se racunal, je prav da te policaji ocarinijo.
Kamera je snemala. Katera? Tvoja? Policijska?