fejk policist

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če nebi bil kriv se nebi pogodil! pika. konc. če imaš čisto vest, pri tebi ne najdejo nobenih dokazov itd potem ni razloga da se pogojuješ a ne?

ti bi se sel teh iger pri nasem sodiscu? ne se hecat...polno nekrivih ljudi sprejme nizjo/pogojno kazen zato da se vseskupaj prej konca...dokazi neki vedno so, oziroma se intepretirajo po svoje...jaz bi sprejel vedno pogojno kazen tudi ce nebi bil kriv...nebi se šel jajčak in si stroške delat, pa kljub temu vseeno obstaja še moznost butastega/tecnega/slabo razpolozenega sodnika, ki ti na koncu napise kazen...
Dober nick si si izbral..nekriv, pa bi sprejel pogojno kazen haha..take rabijo
bonk.gif

ne rabijo take donkihote kot si ti...pametni v teoriji...v praksi pa...ti razmisljaj kot razmisljas...ko bos kdaj v situacij ko bos imel na izbiro pogojno al pa ti bo grozilo 3 leta zapora...pa bos mel slucajno ultra dobrega tozilca, malo slabsega odvetnika in slabo razpolozenega sodnika...bos pa lepo klavir igral...se spomni na mene kako si iskal pravico v Sloveniji

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hepan ne sanjej če nisi kriv nisi kriv. pika.
imam primer, ko ima možakar milion dokazov pa noče priznat krivde in se pogodit... upa da mu se rata izognit.

v kolikor pa imaš dokaze da nisi kriv ni razloga da se pogodiš. tale "tajni" delavec če nebi imel kape, luči, anoraka, plačilnih nalogov in ostalega obremenilnega dokaznega gradiva mislš da bi priznal? tko iz dobre volje da se hitr neha?

aja a veš... tudi v kazensko evidenco te vpišejo. in lahko se zgodi da imaš potem še probleme s temu...

glej jaz ti tukaj ne razlagam o apachiju kako in kaj ker nimam pojma kaj se je dogajalo...enako kot tudi ti nimas pojma. Tozilstvo se pogaja, ce nima trdih dokazov, ce je primer 100% se ne pogaja...verjetno je kriv, lahko pa da tudi ni...tehnicno gledamo sedaj je Kriv in je ta debata brezpredmetna...ti bi se pravdal, jaz se nebi...kazenska evidenca ni kriticna...3 mesece pogojno nikjer ne skodi...

glede samih dokazov pa...ves kje so jih nasli? ves kako so bili uporabljani?...noben primer ni tak kot se na prvo zogo slisi...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
kazenska evidenca ni kriticna...3 mesece pogojno nikjer ne skodi...

Are you kidding me? :S Kazenska evidenca nikjer ne skodi?!
bonk.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

bonk.gif

ajde menzek KJE ti skodi? 3 mesece pogojne kazni!? da vidimo?

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Saj pravim, da si hepan, če si priznal krivdo, pa nisi bil kriv. Don Kihot gor ali dol, če nisem kriv, zakaj bi se dilal za pogojno? saj nismo v peklu, čeprav je v sloveniji vse možno.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

bonk.gif

Oh, I don't know... Apachi je bil vcasih kao ucitelj (ker ne vem tocno kaj je bil), recimo? No, zdaj ne bo vec. Ever.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ce bi tozilec imel trden primer se NEBI pogajal...
To seveda ne drži. Pač zmanjševanje zaostankov in ostali bullshit
grin1.gif
.

haha itaq da drzi...verjemi tozilec rad zmaga...in kaj ma tozilec sploh s sodnimi zaostanki?

Malo preveč ti filme gledaš. To ko prideš na sodišče, ma tam sodnik predlog tožilstva, ponavadi te tožilc osebno sploh sreča ne, napiše tisto minimalno (ali neki vmes, če si že večkrat tam bil) in potem sodnik odloči kako kazen ti da.

ja seveda...kake pa ti strelas...tozilca ne vidis .hahah...tozilec nekaj napise...ja na post-it listek...jaz gledam prevec filme ti pa si premalo na sodiscu :D

Jah, jaz ti povem iz prve roke, ti pa iz Raztresene Ally.
priden.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

bonk.gif

Oh, I don't know... Apachi je bil vcasih ucitelj, recimo? No, zdaj ne bo vec. Ever.

hahah ti to resno!?

1. kazenska evidenca se brise, - se pravi 1x bi lahko bil spet (skoraj v vsakem primeru) učitelj

2. Da nebi mogel biti več učitelj - da oseba ni bila pravnomočno obsojena zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, IN da ni bila obsojena na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev; - torej je lahko še vedno učitelj

tak da evrofil drzi se svojega področja...btw. očitno apachi sedaj dela v nemčiji, kak mu lahko tam škodi pogojna obsodba 3 MESECEv?

3 mesece pogojne je bullshit, brezveze in ne vpliva na NIČ! sploh pa ne v gospodarstvu, kjer te le redki vprašajo po kaznovanosti...

idi dalje zulit tvojo modro izkaznico...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
grin1.gif
.

haha itaq da drzi...verjemi tozilec rad zmaga...in kaj ma tozilec sploh s sodnimi zaostanki?

Malo preveč ti filme gledaš. To ko prideš na sodišče, ma tam sodnik predlog tožilstva, ponavadi te tožilc osebno sploh sreča ne, napiše tisto minimalno (ali neki vmes, če si že večkrat tam bil) in potem sodnik odloči kako kazen ti da.

ja seveda...kake pa ti strelas...tozilca ne vidis .hahah...tozilec nekaj napise...ja na post-it listek...jaz gledam prevec filme ti pa si premalo na sodiscu :D

priden.gif

seveda iz prve roke...izza zobozdravstvenega stola...saj zato pa smo tu kjer smo ...kjer bi vsaki zobosintar rad bil sodnik, odvetnik tozilec in se spozna na postopek ....

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ali lahko dobis potrdilo - cisto potrdilo! - o nekaznovanosti z pravnomocno pogojno kaznijo? Da/Ne?

krko

Guru
5. sep 2010
2.757
1.444
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ali lahko dobis potrdilo - cisto potrdilo! - o nekaznovanosti z pravnomocno pogojno kaznijo? Da/Ne?

Prijatelj lansko leto spraševal...prilagam vprašanje + odgovor

Citat:
Od:
Datum: 21. avgust 2012 13:18
Za: urad.ozlj@sodisce.si

Spoštovani,

imam eno vprašanje in sicer bil sem pogojno kaznovan (pogojna kazen enega leta) in me zanima kako je s potrdilom o nekaznovanosti. Namreč, na internetu sem zasledil da se po enem letu po poteku pogojne kazni slednja izbriše iz evidence in je možno dobiti potrdilo o nekaznovanosti. Prosim za čim prejšnji odgovor.

Lep pozdrav,

----------
Od: Urad Okrožno Sodišče Ljubljana <urad.ozlj@sodisce.si>
Datum: 21. avgust 2012 14:58
Za:

Spoštovani,

v zvezi z vašim vprašanjem vam sporočamo, da v skladu z določbo prvega odstavka 508. člena ZKP izda odločbo o izbrisu obsodbe Ministrstvo za pravosodje in javno upravo po uradni doložnosti s pretekom določenega časa (v konkretnem primeru eno leto po poteku preizkusne dobe). V kolikor je navedena doba že poteka, ministrstvo pa odločbe o izbrisu še ni izdalo, lahko v skladu z določbo prvega odstavka 509. člena ZKP pri ministrstvu podate zahtevo, naj se ugotovi, da je obsodba po zakonu izbrisana. V kolikor vam bo obsodba izbrisana pa boste lahko pri Kazenski evidenci  Mnistrstva za pravosodje in javno upravo podali vlogo za izdajo potrdila o nekaznovanosti.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

dovolj čisto, da ne more ogrozit službe DA/NE..sicer pa bo ded to imel cez eno leto v vsakem primeru zbrisano...tak da evrofil...3 mesecna pogojna kazen nima NOBENEGA vpliva...in prosim ce tukaj zakljuciva...ker nimaš prav...

aja se to...sicer pa sploh ne veva kakšen je bil sploh izrek ali ti veš boljše? in kakšna kazen mu je bila zagoržena...tak da....

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
hepan

tožilstvo se pogaja vedno..na predobravnavnem naroku so pogajanja... lohk preveriš na sodišču... ker je v interesu pravosodja da predčasno zaključijo postopek. v zameno za priznanje krivde pa ponudijo manjšo kazen. pa neglede a ima trdne in veliko dokazov alli majave... na tebi pa je, če veš da si zajebal da raje priznaš,hitro prežiiš kazen in si free. bolš kokr da se po sodiščih "vlačiš"... drugo ap ej če imaš DOKAZE in VEŠ da nisi kriv. tm pa tud slaba volja sodnika pa dobr tožilc ne pomaga... boš oproščen

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
grin1.gif
.

priden.gif

seveda iz prve roke...izza zobozdravstvenega stola...saj zato pa smo tu kjer smo ...kjer bi vsaki zobosintar rad bil sodnik, odvetnik tozilec in se spozna na postopek ....

Ne iz zobozdravstvenega stola ampak iz zatožne klopi. Dvakrat sem se moral zagovarjat na sodišču in obakrat je bil tožilec samo na papirju udeležen.
priden.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.649
113
HEPANE....kaj pa ce hoces cez 5let polagat licenco za sportno streljanje?

Si se sur?