Fantu ni do spolnih odnosov

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ali pa nex x y drug vzrok. vzrokov je lahko mali milijonček

zato pa je najbolje da kontaktira mene in skupaj rešiva njen problem, ki ga ima med nogami in v ustih
evil.gif

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
mX, se popolnoma strinjam, to s kg je enim pac pomemben faktor v zvezi.
pol pa je najvecja fora ko ti rece kaki prasec si, pa daj je vazna ljubezen, ne pa izgled, da ce jo mas res rad, jo bos tud tako mel
bonk.gif

no sexy look, no love. pac kakor komu. mene to totalka odbije. tako da vprasanje o kg je kr na mestu, ce tipu ni vec...

Jaz tut sem meu pred kratkim z tem problem !
nahrung002.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ko sem te bral sem mislim, da boš na koncu napisal :" vsi so slabi ti samo mene kotaktiraj"!
hysterical-1.gif

Muca to naj te ne skrbi, tudi če bi imel to v mislih kar si ti napisal ne bi igral klovna na forumu in bi ji raje PM poslal
wink-1.gif

PS:. Nisem pa napisal da ste vsi slabi, ste dobri, predvsem v jeziku, tam zmagate!
cheer.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kdo pa pravi, da ji ga nisem?
Se pa ne spomnim, da bi ti kako sliko objavil v temi, kjer lepimo slovenke, torej ne samo opletamo z jeziki
grims-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jih nimam, saj mi nikoli niti na pamet ni prišlo da bi šel katero slikat (nimam fetiša na to). Pa tudi če bi jih imel vam jih niti slučajno ne bi dal saj imam osnovne manire in spoštovanje. Drugače pa lahko kaj poiščem na netu da boste meli zopet kaj drk materiala v teh vročih dneh
smile-1.gif

PS:. Drugace pa tisti keri ti je dal te sliki, če jih že nisi sam iskat po netu pa gor lepil mora bit pravi bimbo. Kaj hočeš pač pomanjkanje samozavesti, mogoče tudi kakšni drugi kompleksi iz mladosti...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
drk materiala jaz ne rabim sam v tvojo vednost. Očitno si bolj malo v družbi mldaih deklet, ki same želijo, da jo še poslikaš pred napadom al pa po njem
evil.gif
marsikatera se želi tudi snemati med acijo, seveda ti to govorim za polnoletna dekleta, da ne bo kake pomote in napadov.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja vaginko
smile-1.gif

PS:. Reci mi še kakšna je končna izobrazba? Živilski tehnik, frizerka? Pol če je tako pa imaš prav, se res ne družim s takšnimi. Imam nekaj znank vendar so samo znanke..

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:Je pa še nekaj, tista kera se pusti slikat more bit resno prizadeta glede na to kar vse se je v zadnjih letih že objavljajo po spletu
stupid-1.gif

Zaradi tistih par ki so se pojavile na netu, pa ostalih nekaj 1000 res ne moreš označiti kot prizadete. Jaz jih imam kar nekaj, pa jih ne bo na netu.

Če bi tako gledali, ne bi nihče vozil, se dal operirat, itd itd... Ker bi se vsakdo bal najhujšega.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Numy ne prizadeta, se opravičujem, resno prizadeta. Zakaj? Ker prvič ko bo tipa prizadela (prevarala, razočarala) bo objavljena. To pa lahko resne vpliva na njeno nadaljno življenje. Če tega ena mlada punce ne razume žal ni diht. Sorry

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja vaginko
smile-1.gif

PS:. Reci mi še kakšna je končna izobrazba? Živilski tehnik, frizerka? Pol če je tako pa imaš prav, se res ne družim s takšnimi. Imam nekaj znank vendar so samo znanke..

Še z dobro izobrazbo v šoli, pa faliranc v postelji. Le zakaj bi morala biti punca nižje izobražena, da bi se pustila posneti ? V polovici moje zbirke so same z diplomo, ali pa na poti k njej. :>

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja vaginko
smile-1.gif

Kje sem napisal, da me prosijo za objavo na netu? Res pa je tudi, da mi ni nobena rekla da tega ne smem narediti! Po izobrazbi pa žensk ne sprašujem, ker me ne zanima, če te pa zenima bom pa od danes naprej vprašal vse kaj so po izobrazbi in katere otroške bolezni so prebolele
hysterical-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Numy ne prizadeta, se opravičujem, resno prizadeta. Zakaj? Ker prvič ko bo tipa prizadela (prevarala, razočarala) bo objavljena. To pa lahko resne vpliva na njeno nadaljno življenje. Če tega ena mlada punce ne razume žal ni diht. Sorry

Ne sodi po sebi, jaz še nobene nisem objavil, pa delam fotke odkar je digitalna fotografija ven prišla.

Le zakaj bi moral objaviti, če se nekaj zalomi ? Jaz se raje spominjam lepih trenutkov kot pa cepetam z nogami in z rdečim nosom objavljam slikce na netu.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Nasvet: Adijo in hvala!

Brez poglabljanja v vzroke. Če ga maš rada, ga pusti, mogoče bo kako prsato mačko nabasal pa bo vedno za.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Zaupanje ja. Ona ti toliko zaupa, da ve, da ne boš dal slik na net...
grin1.gif

Tiso o imetju pa: kar je tvoje, je najino, kar je pa moje, pa tebe nič ne briga......
grin1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik dejzi pravi:
naj vam povem, da do sedaj nisem imela nobenih problemov s fanti. Katerega koli sem hotela imeti sem ga dobila - brez velikega napora...

Vara me sigurno ne saj sva delava v isti firmi in ga imam "skoz na očeh".
Da ni le s tabo kaj narobe...
rolleyes-1.gif