Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ali pa nex x y drug vzrok. vzrokov je lahko mali milijonček
zato pa je najbolje da kontaktira mene in skupaj rešiva njen problem, ki ga ima med nogami in v ustih
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ali pa nex x y drug vzrok. vzrokov je lahko mali milijonček
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
mX, se popolnoma strinjam, to s kg je enim pac pomemben faktor v zvezi.
pol pa je najvecja fora ko ti rece kaki prasec si, pa daj je vazna ljubezen, ne pa izgled, da ce jo mas res rad, jo bos tud tako mel
no sexy look, no love. pac kakor komu. mene to totalka odbije. tako da vprasanje o kg je kr na mestu, ce tipu ni vec...
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ko sem te bral sem mislim, da boš na koncu napisal :" vsi so slabi ti samo mene kotaktiraj"!
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:Je pa še nekaj, tista kera se pusti slikat more bit resno prizadeta glede na to kar vse se je v zadnjih letih že objavljajo po spletu
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja vaginko
PS:. Reci mi še kakšna je končna izobrazba? Živilski tehnik, frizerka? Pol če je tako pa imaš prav, se res ne družim s takšnimi. Imam nekaj znank vendar so samo znanke..
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja vaginko
PS:. Reci mi še kakšna je končna izobrazba? Živilski tehnik, frizerka? Pol če je tako pa imaš prav, se res ne družim s takšnimi. Imam nekaj znank vendar so samo znanke..
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Numy ne prizadeta, se opravičujem, resno prizadeta. Zakaj? Ker prvič ko bo tipa prizadela (prevarala, razočarala) bo objavljena. To pa lahko resne vpliva na njeno nadaljno življenje. Če tega ena mlada punce ne razume žal ni diht. Sorry
Da ni le s tabo kaj narobe...Citat:
Uporabnik dejzi pravi:
naj vam povem, da do sedaj nisem imela nobenih problemov s fanti. Katerega koli sem hotela imeti sem ga dobila - brez velikega napora...
Vara me sigurno ne saj sva delava v isti firmi in ga imam "skoz na očeh".