Fantu ni do spolnih odnosov

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Ooooo grda
evil.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Če pa imaš problem pri pomanjkanju sexa pa me lahko preko pm ja kontaktiraš, ker sem dober po duši in rad pomagam, če je katera v težavah.
cheer.gif

Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
tudi jaz rade volje pomagam... svojega tiča posodim zastonj :D

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kaj bi te po-fuko bejba zastonj
write.gif

Ajde, če ne bo mhmm, bom pa jaz:

alter.jpg

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
zadnji
To po moje sploh ni nova uporabnica,ampak je ker kaka star-a uporabnica ali uporabnik,malce se norca dela,ker vsi vemo kak bomo-boste zagrabli za svežo kost.
Če pa je res to,pa te fant vara ali pa je postal fante,pravzaprav odkril(prej verjetno).
Lp.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Vzela si 10 let starejšega tipa zdaj se pa sprašuješ da mu ni do sexa.

Zakaj si nisi poiskala sebi primernega???? Recimo 26 letni fantič bo skakal po tebi 2x na dan. Dočim 36 letni... ahja.. mu je roko na srce 1x na teden čisto dovolj.
Ma z tabo ni nič narobe in z njim tudi ne. Še posebej če ima človek veliko skrbi iz strani službe, dosti dela na karieri, mu enostavno zmanjka moči do posteljnih aktivnosti.
Jaz sem bil pred 10 leti horny tak, da bi še kačo po**kal, če bi se mi pustla, zdaj mi je pa 2x na teden tudi dovolj. Sploh me mine če imam pred seboj kaki pomembni projekt, popoldansko delo itd. Človek se enostavno izčrpa. Je pa res da je tolko bolj veselo med vikendom, dopustom ko se človek sprosti...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Koliko si se zredila od kar sta se spoznala?
evil.gif

To je tut meni prvo padlo na pamet...

Meni se je pred uff leti punca v enem letu "ogojila" ko pujæika, ene 15kg je pridobila.¸
Končala sma ker sem ji povedal da mi ni več privlačna, nama je pa tut yadnje 4 mesece manjkalo seksa,...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
mX, se popolnoma strinjam, to s kg je enim pac pomemben faktor v zvezi.
pol pa je najvecja fora ko ti rece kaki prasec si, pa daj je vazna ljubezen, ne pa izgled, da ce jo mas res rad, jo bos tud tako mel
bonk.gif

no sexy look, no love. pac kakor komu. mene to totalka odbije. tako da vprasanje o kg je kr na mestu, ce tipu ni vec...

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Ane
smirk-1.gif

Bog ne daj, da enkrat priletiš od frizerja z napačno frizuro in te da bejba zato na čevelj
grims-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pol pa ti glej babo doma, ko ma slaufke okol. meni je to gadno in popolnoma neprivlacno. ne govorim zdaj, ce je malo busija, pa polna ritka. to je super. ampak tak, 15-20 kg gor od normalne teze (ne anoreksicne).

ce jih jaz nimam slaufkov, jih ona tud ne rabi met

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Kakor komu drago
grin1.gif

Držim pesti, da boš lahko tako mislil tudi, ko boš babi naredil dva otroka in bo nekaj desetletij mimo
nahrung002.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Uf on jo bo odjebu že umes k ji bo trebuh začeu rast
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz... je že kdo dobil kakšen PM?

jaz še čakam
hysterical-1.gif

tongue-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Dejzi ne verjemi vse kar prebereš na forumih, 90% gobcačev in drkulj. Malo idi brat samo naš alter boš vidla takoj, sami največji fuka*či, ni je da ni padla. Nekateri so 24h tukaj gori, razen kaj gredo na WC, kosilo in večerjo. Se sploh čudim kak uspejo vse te pičice sporihtat. Skratka noben forum naj ti ne bo merilo.. Če ne gre pač prekini zvezo. Brezveze iskat vzroke kajti bilokakšne že je, ne bo zate ugoden. Torej če mu nisi več privlačna/interesantna ne bo vredu pa tudi če nabija drugo ne bo vredu...

Lp

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ko sem te bral sem mislim, da boš na koncu napisal :" vsi so slabi ti samo mene kotaktiraj"!
hysterical-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
po mojem je samo prevelika razlika v letih in različno mesto sexa na pomembnostni lestvici. dečko se je ze zgonu, konkretno nasexu in mu sex kot tak ni najpomembnejši več v odnosu. mu pač več pomeni kaj drugega. punca pa... hja je pa potrebna...

sedaj ali si bos umislila enega za zravn, ali pa bos pustila tipcka ali pa bos sprejela manj sexa je pa na tebi... razmisli kaj ti pomeni najvec...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska

lahko pa je dobil na šihtu nalogo, ki ji ni kos in je zato pod stresom
mogoče je gambler pa je že vse zagonu pa ne ve kak sedaj iz te zagate ( mogoče je že tebe prodal ... )
mogoče preveč mastrubira, pa potem zvečer ne more
mogoče on bi ampak ne zvečer
mogoče se preveč nažre pa potem ne gre ker prebavlja
morebiti je samo boječ, pa ne upa
verjetno je ded samo zmatran ali pa pod stresom, razen seveda če se kateri od vaju prekomerno razširil pa zaradi tega več ne more ali pa mu zaradi tega ni
ali pa nex x y drug vzrok. vzrokov je lahko mali milijonček