Fantovščina

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Hej,

nekako sem padel v organizacijo fantovšine za kolega.

No ja, bolje kot to, kar njemu sledi, hehe
smile-1.gif

V glavnem, rabil bi ideje za potek fantovščine, prostor, kjer bi se dogajalo in napise za na majice.
smile-1.gif

Izvedba fantovščine:
Zaenkrat imam nekako v planu, da bi ga pobrali doma ali celo da nekam pride (malo nepričakovano na fantovščino), potem bi pa nekje, kjer je dosti ljudi, moral početi kakšne traparije, neškodljive, ampak smešne, z nečem zbrati nekaj denarja tam ...

Potem bi šli nekam na privat, ker bo ene 20 ljudi, da imamo lahko svoj žur.

Tukaj križ in striptizeta očitno odpadeta.

Rabil pa bi tudi ideje, kaj mora nositi cel dan, kakšne majice, pripomočke in podobno.

Torej:
1) Kje, kaj in kako početi čez dan med folkom
2) Pozna kdo privat prostor za najem, za 20 oseb, pa da se da nekam uležt in prespat (spalke ...)
3) Majice, pripomočki in podobno

Prosim za vašo pomoč, da si bo ta dan zapomnil, pa brez nekih krutih posledic.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Brez križa pantovfščna odpade kot knof od gat---------------lahko ti ga naredim-------seveda brez strehe------------mora biti pa frišen hrast

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.551
5.686
113
Ne serite z križem.....so že bli primeri k se je en gor tko zadušu.....uni so pa pijani misll da se zajebava k se dere gor

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.107
466
83
45
dolenska
Kaj pa je narobe s križem in ajmrom cvička? Sej ne rab bit iz litoželeza al pa tirnic. Frišen les je čist uredu. Ravno tolk more bit težak, da se ženin in priča fino matrata. No, da sta dost žejna
grin1.gif
in na "tapravga" župnika ne pozabit.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Točno to, ne potegne mi križ iz večih razlogov, njemu pa tudi ne.

Raje ga na kamen privežem, samo da je na tleh.

No ja, kakšne ideje, lastni spomini na fantovščine (verjamem, da težko - alkohol)?

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Kaj pa je narobe s križem in ajmrom cvička? Sej ne rab bit iz litoželeza al pa tirnic. Frišen les je čist uredu. Ravno tolk more bit težak, da se ženin in priča fino matrata. No, da sta dost žejna
grin1.gif
in na "tapravga" župnika ne pozabit.
zmaga.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.551
5.686
113
ne-ne-1.gif
k prsne mišice popustijo ( če ga tko obeste da z rokami drži svojo težo) se lah zaduši.....to je tud bla fora križanja....počasna smrt

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Mene so skupaj s križem nesli------križev pot je treba prešopat--zgrda al pa zlepa----drugače nisi dec-vreden svoje babe

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.107
466
83
45
dolenska
Jah, smo to skoz dal in ni bilo težav. Še drug dan, ko sem križ pospravljal v drvarnico ni blo problemov. Ta tret dan pa že (alko spustu
grin1.gif
). Če maš prave prijatle, ne bo težav, razen mačka.
Mojim "organizatorjem" bi zaupal na cvirnu vised nad prepadom.

Če pa maš budale okol sebe, je lahko pa yeba. Po sedanjih izkušnjah imajo najhujše fantovšne na štajerskem. Tle pa res mal živlenje reskiraš.

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Od fotral kolega so pač prvezal na križ pod križem so bili pa kozarci, flaše. Ko so bili že vsi pijani ko krave je tip prvezan na križ padel čelno na kozarce in kar je bilo na tleh

naprej verjetno in treba razlagat
smile-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Tudi brez križa lahko pade bilo kam.
Najbolje da grest na fantovfščno v MC donalds....
Bom jutri probal sliko najdit in jo skenirat tuki----v vsej moji veličini-----je bla baba ponosna name...

lescanec

Pripravnik
27. mar 2009
132
1
18
najboljše da mu križ naredite visok cca. 20 cm in mu ga zavežete, nalimate na obe roki kot da moli. Znjem pa naj pol celo noč okoli pije in se veseli zvami :D Ni težak, ni velik ZAPOMNIL si ga bo pa ziher
wink-1.gif

Pri nas do jutra nima noben več niti koščka majice ali srajce na sebi tak da nevem kakšen namen bi imele tiste tvoje majice...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
ne-ne-1.gif
k prsne mišice popustijo ( če ga tko obeste da z rokami drži svojo težo) se lah zaduši.....to je tud bla fora križanja....počasna smrt

Niti ne, nesrecnez si je pomagal dihati s tem, da se je z nogami upiral ob kriz (z rokami pod taksnim kotom no way!) . So jim pa po 3 oz. 4. dneh zaradi humanosti zdrobili kolena (kar po domace z macolami) in je tako po hitrem postopku sel...zadusil se je. Vkolikor ni prej umrl zaradi drugih ran in poskodb (mucenja). Za piti so jim dajali! Tudi milili bolecino s preprostimi analgetiki...

Ravno zaradi tega se mi zdi vse skupaj skrajno neumno, kot bi se delali norca iz srebrenice, hude jame, urha, teharji, ali cesa podobnega.

Kamele0N

23. jul 2008
42.551
5.686
113
Možno......mam pa v spominu da je fora da pride do kolapsa prsnega koša...ker so mišice konstantno pod obremenitvijo (ker sam sebe gor z njimi držiš) in tko počas umiraš na obroke.....ker vedno težje zajemaš zrak

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Križ je preživeta kmečka fora. Ne rečem, tak simboličen, da ga lahko sam brez večjih težav nese tudi fajn pijan, to kar pa je v navadi pri "zdravih kmečih fantih" je pa čista bedarija - težak tako, da ga še dva trezna komaj nosita, bodočega pa se v 20 minutah napije iz skoraj nič do vreče krompirja. In to da je fajn? Budalam je.
stupid-1.gif

Križ je nekaj v tem stilu (ki je hvalabogu šel v pozabo): "Zanič veselica je bila, nobenega niso zaštihal."

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.130
6.299
113
blizu močvirne prestolnice
Nakladaš, če so bili zraven pravi prijatelji potem se ti ni moralo nič zgoditi. Pri meni je bil ta čas kar nekaj treznih, ko pa je bilo vsega konec so se ga napili da je bilo joj.

B81

22. jul 2007
38.161
11.282
113
KSZ

Itak celo življenje delaš več od ženske, zaj pa da se bom neke mantral z nekim križem pa hec gor al pa dol jebomater.
Primitivno do amena.