Fantek je!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
To pa ni res...slovenski politik, za katerega ne vem, če je zadnji čas še aktiven, je letnik 1955, pa nosi tako ime.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Zanima me od kdaj je bananje odvisno od tvojega okusa? V tej temi je kar nekaj precej neokusnih pripomb, da o kakšni drugi temi niti ne govorim. Kje v pravilih piše, da je treba pisati po okusu moderatorjev. Bo v bodoče poste pred objavo predati tebi v oceno okusa?
Prosim, da se jasno navede kriterije okusnosti, ki ne smejo biti kršeni in kdo merila okusnosti določa.

PS: ponovno sem prebral pravila, nikjer ne piše o okusih (ki so kot ritne luknje, vsak ima svojega). Prav tako tebe na spisku moderatorjev čveka ni - spisek je sicer zastarel. Če nisi moderator čveka, si prekoračil pooblastila. Že nekaj let nazaj smo ugotovili, da "subsidiarno moderatorstvo" na alterju ne obstaja.

Tale bo živel v večni travmi, odkar je fasal banovce zaradi neprimernega vedenja.

Poleg vsega pa je še nepismen:

Citat:

Zaključek
Zgornja pravila ne pokrijejo vseh scernarijev in morebitnih kršitev spetne etike . V teh primerih moderatorji oz. administratorji ravnajo po lastni presoji

Jaz sem vedno ravnal po lastni presoji, saj je šlo vedno za paciente, ki so odstopali od klasičnega scenarija in nikoli se nisem zmotil.

Tvoj problem sploh ni v vsebini in prispevkih, ampak nemarnemu obnašanju do drugih uporabnikov, primitivne žalitve ipd.. ne znaš se obnašati, pa si nek "starec" in zaradi tega misliš, da ti bodo drugi zadrgo odpirali
evil.gif