seveda je ... sicer je pa to bolj odvisno od prfoksov kaj zahtevajo od vas ... maš take predmete, da joj ... eni bodo od študentov zahtevali, da vejo vsako besedno napamet na xy strani, drugim se j... kolikor veš ipd ...
Sem pa že slišal, da je medicina v maribori manj zahtevna kot v LJ, ker prfoksi niso tak zateženi.
Jaz sem prepričan, da je odvisno ... Ampak vseeno mislim, da je v LJ vsak študij zahteven, z večjo pozornostjo prfoksov, zahtevajo več znanja ipd.
Kdor je res za to, da ga ta poklic zanima, da "živi" za ta poklic, se bo zagotovo učil, ne glede na to, na katero fakulteto hodiš. Lahko maš prfoksa zateženega do amena, da jih tričetrt pade na izpitu, ampak če se učiš, pustiš nočna žuriranja ipd, ti bo zagotovo uspelo ...
Kdor pa se za poklic odloči tak mimo grede, pa samo tuhta, kako bo s tem poklicom služil denarce, pa se je malo zmotil ...
Mi smo meli ne dolgo nazaj enega pacienta, ki je na faks hodil toliko, da se je tam prikazal, pisal je vedno 8,9, ampak ker so prfoksi prišli gor, da ga očitno poklic ne zanima, ker je več bil odsoten kot prisoten, pa so ga na zagovuru zjebali in je lepo pustil študij.
Katero smer pa študiraš, če ni skrivnost?