Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Meni sobna antena za 20 eurov odlicno vlece dvb-t signal Hrt in Orf tako, da nimam problemov z amaterskimi komentarji in reklamami na Poptv. Gledam na Hrt, ki so imeli boljse komentarje ze od Alesica, zdaj pa itak. Pa se boljsi signal je preko sobne antene, kot na Siolu.
Kot je že nekdo opisal v pustu F1 brez mirsada. Vse skupaj se mi zdi sumljivo, kajti v EU velja načelo prostega pretoka blaga in storitev. POP TV ima zakupljene pravice za Slovenijo in kolikor jaz razumem ne sme na teritoriju Slovenije predvajat omenjene oddaje kaka druga TV hiša. Ravno tako je za ORF in HRT, ki je tudi v združenju EBU. Če gledamo preko kabelske tuje programe, ki jih preko naročnine tudi plačujemo nam nima nobeden pravice odrekati se omenjenim kanalom. Ta naš SAZAS pa itak dela vse po svoje. To bi bilo zanimivo vprašanje za Evropsko sodišče za človekove pravice.
Pri najboljši volji, je tole popolnoma negledljivo, zato naj si POP TV prenose F1 nekam vtakne, skupaj z ne-sposobnima komentatorjema, ali brez njiju.
Je pa žalostno, da se lahko v naši banana-republiki, z blokado boljših, "zakrije" lastno nesposobnost.
Tega še v "totalitarizmu" ni bilo.
Komentator govori, kot da mu trokira. npr. Dirkači ... (5 sekund tišine) bodo ... zapeljali (spet 3 sekunde tišine) v 53 krog. (Kar pa lahko gledalci tudi sami vidimo na monitorju).
V glavnem užas. Vsakih 5 minut zaspiš zraven dirke.
fak, pa kaj je s tem komentatorjem.Enga stavka ne zna nnormalno sestavt.Temu ne pomaga niti tečaj retorike.Vsaka vaška kmečka pjanska šank debata in komentiranje je na višjem nivoju.
Sestavla skup besede kot happy puzzle z zavezanimi očmi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.