F1 samo še na POP TV, adijo HRT2, ORF...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Torej je samo telemach zatemnil vse skupaj?
confused-1.gif
Anyone? Ste na T2 lahko gledali? Baje na siolu so lahko.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Jaz sem gledal na HTV. ker na Popu mi je bedno. Se mi zdi, da skoz ene in iste stvari ponavljata. Sem zadnjic poslusal intervju na Hitu z njima, pa sta se se pohvalila, da ne bereta forumov zaenkrat, da bi dobila mnenje gledalcev.....blaah. Pop smrdi uglavnm
grin1.gif
. Mam pa Tuš drugac, pa niso nikjer temnili....

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Komentatorja se pač trudita po svoje, krivec je POP tv ker mu je škoda dati denar, za dobrega komentatorja ki potuje skupaj z F1 po svetu. Ampak za večino lolekov je to že prezahteven miselni preskok.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Pri nas na lokalni kabelski bi lahko gledal tudi tuje, ce bi kdo zelel. Ampak tu mislim, da se nikoli nic ne zatemni
smile-1.gif

Mi je pa vseeno ce zatemnijo, dokler bojo prenosi tudi pri nas.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
POP je letos čist gledljiv... komentar veliko boljši, bloki reklam pa veliko krajši... v tem primeru ne pogrešam HRT2... lansko leto bi pa znorel... Mirsad, potem 5 minut reklam vsakih 10 minut prenosa,...

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
HRT2 je zakon.Komentatorja mata neko znanje o F1.In znata tut kkšne zanimive informacije povedat.Plus tega so pa 3x use skupi reklame k ena traja 30sec
grin1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Najprije zahvaljujemo na pismu za Hrvatsku radioteleviziju kao i na Vašoj želji da pratite naš program.
Nadalje, na molbu slovenskog vlasnika TV prava za spomenuti sadržaj u Sloveniji HRT je podsjetio SAZAS dopisom kako raspolaže TV pravima jedino na teritoriju Republike Hrvatske i nije direktno kontaktirao niti jednog kabeloperatera. HRT, kao i ostale EBU (European Broadcasting Union) članice predstavlja EBU Cable Coordination i tim članstvom HRT se odrekla moguænosti direktnog kontakta s kabeloperaterima.
Moramo pojasniti:
Kako HRT ima prava emitiranja sportskih sadržaja u okviru HTV2 programa jedino na teritoriju RH, kabeloperateri u Sloveniji, članovi SAZASA temeljem potpisanog ugovora o reguliranju TV prava dužni su zatamniti svaki sportski sadržaj u sklopu HTV2 programa i time štititi vlasnička prava treæe strane (vlasnika programa koji na primjer HRT emitira), što se posebno odnosi na UEFA nogometne utakmice.
Nadamo se da æe ove informacije pomoæi,
Srdačno Vaš HRT

Še uraden dogovor od HRT, medtem ko na na Telemachu še zmeraj trdijo, da je zahteva od HRTja.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Papki pri Telemachu so danes zatemnili napačen ORF program.
hysterical-1.gif

A jih bo Sazas kaznoval?
bonk.gif

Banda
10.gif

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
ša kakšni dve dirki počakmo, pa ne bo več reklamnih blokov na popu
crazy1.gif
.Komentatorja pa obvezno na tečaj slovenščine za telebane, ker to je sramotno in žaljivo za nekatere, ki želimo gledat F1 in mormo žal poslušat te kozlarije na POPu.

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Gledu na pop-u par minut ker so imeli reklame na RTL-u, pa sem se vsaj pošteno nasmejal ko je komentator rekel ko je kazalo fotra od Button-a, da je to oče od Hamiltona, par sek kasneje pa pravi, da ima Alonso 20 sek zaostanka za Rosbergom, par sek tisine nato pa ajaa ne ne Alonso je že ujel Roseberga tole so pa očitno stari časi
bonk.gif
v bistvu pa kakor vsi vemo kaže zaostanke za prvim....

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
matr ta vikend so tud nam na kabelski zatemnil HRT2 in mi gre pošteno na živce, sploh ker sem bil prisiljen gledat na POPu in tale Žvab še zmeri nima pojma o F1. Matr tud domače naloge ni naredu, da bi se vsaj nauču kateri je kakšen voznik/dirkalnik.
Zgleda da bo treba res it na T2, ker dolg časa ne bom več prenašu tale POP.