F1 novice sedmič

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Komentatorja nista nek preežek, Mihelič je vseeno legenda komentiranja, tehnično se spozna... Tala Andrejka al kaj je že, pa malo prekine monotonijo... Ni slabo, vrhunec pa tud ne.

SJTV je pač užaljen, ker on ne more komentirat. Ko vidiš poste z vsebino "RTV SLO si mene ne more privoščit" takoj veš, kolk je ura... Da pa potem še žali svoje novinarske kolege, pa je itak dosežek svoje vrste

Dragi moj, imam preveč dela v življenju, da bi še 18 ali kolk vikendov žrtvoval za službo. Ja, OK, za eno odfukano cifro, ampak te še kje drugje, ne le v SLO ne bi dobil. Pa še če bi, bi me na Alterju kurcali. Tako da bi morala bit resno visoka cifra.

Tako da nič nisem užaljen. Tudi pred leti, ko je bilo vse skupaj v igri na POP TV, nisem bil. Nimam bit za kaj. Moja cena je taka in taka, če sprejmejo, OK, drugače pač nič. Tam sta kolega potem oddelala za en drobiž, tule je verjetno podobno. Čai, ko sem stvari počel za "čast in slavo", so daleč mimo. Poleg tega že en 2 leti čisto preslabo spremljam F1, da bi sploh lahko kvaliteto odddelal. Tako da tudi po tej plati ne bi bil OK.

Dokler ne bosta komentatorja vsaj na nivoju Žvaba in Novaka za reli (da o Gabru in Skubicu, ki je mimogrede bil včeraj 4. na 200 milj Daytone
nahrung002.gif
, niti ne govorim, ker sta odlična, čeprav včasih malo eden čez drugega govorita), sta mi pač zanič, kot mi je bil zanič Miran. Vsak sicer na svoj način, ampak zanič.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ampak če gledaš koliko je zaslužil ališič, je to kar konkretna cifra, verjetno bi se komot za kaj takega žrtvoval, ali ne
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak če gledaš koliko je zaslužil ališič, je to kar konkretna cifra, verjetno bi se komot za kaj takega žrtvoval, ali ne
wink-1.gif

Niti ne vem, koliko je zaslužil. Namigni, pa ti povem, ali bi se žrtvoval ...

EDIT: pogledal na Supervizor. Ja, bi šlo skozi
grin1.gif
Sicer je not vsaj pol stroškov, pa vseeno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Pomoje to ni jokanje, ampak pač izsiljevanje, že tako je bilo samo 15 avtov na štartu, zdaj si pa zamisli da še RBR gre ven...kakšen slabi PR je to za F1...no in to se RBR zaveda in pač izsiljuje, da bi dobili še kak token ali kaj pač rabijo, da spedenajo tista jajca od renaulta.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Izsljuje ja z jokcanjem, sploh s sceno, dače bi oni bili na mestu mercedesa bi na isto opozarjali,.Jeah right. Helmut nazaj v kočo, pa kanto pošraufat.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Izsljuje ja z jokcanjem, sploh s sceno, dače bi oni bili na mestu mercedesa bi na isto opozarjali,.Jeah right. Helmut nazaj v kočo, pa kanto pošraufat.

Bi ja.
hysterical-1.gif

Saj so bili na tem mestu. Red Bull je imel superioren avto, celo tako da je bil povprečni Vettel v njem 4x prvak. Takrat jih ni nič motilo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo so počasi prihajali na vrh.

Merc pa je z goljufivim motorjem čez noč eksplodiral

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Prej bi rekel podpovprečen kot povprečen. Rang Rosberga, brez avta bi bil nula, topla voda, ki zmaga samo kadar ima v ekipi vodonošo tipa Webber, Rubens itd. Ali pa da teammatu crkne avto. Šumaher je bil isti kaliber, top avto, kradex d.o.o. sponsored by FIA in pa Rubens z vazelinom na riti, ki pripravljen čaka da Todt pokliče...sej Vettel je isti. Dokler je mel Webbra navazelinanega mu je šlo, potem ga je povprečen pral celo lanjsko sezono...Hamilton ima hitrost, vsaj nekaj in ni duhamoren dirkač. Ozeroma se bom drugače izrazil, je najmanjša jokica med jokicami. Pa tudi on ni biser.
smirk-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Če bo pa letos ownal kimija, pa bo kaj....kimi uber zanič, ker bi ga rikiardo še toliko bolj?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
BTW, Ališič je od RTV-ja dobil v štirih letih slabega pol miljona eur. Lepo za enega komentatorja. Veliko je res stroškov, a za plačilo takih stroškov (potovanja, luksuzni hoteli itd...) grem jaz tja čvekat zastonj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Vprašanje tudi, koliko ceneje jim je zrihtal licenco za prenos F1 dirk...lahko da so samo na račun njega prišparali več, ker pač dec obvlada sceno v zakulisju...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če bo pa letos ownal kimija, pa bo kaj....kimi uber zanič, ker bi ga rikiardo še toliko bolj?
Kdaj je Kimi bil dober dirkač?
confused-1.gif
En posran naslov, ostalo vse topla voda. Malo dež pade pa je v zidu. V rallyju pa itak vemo kakšne "uspehe" je žel. V celemu lajfu mogoče 5 dobrih dirk, ostalo je bil zid in nesposobnost.