F1 novice sedmič

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Napovedovalca čist OK, napram Ališiču, balzam za ušesa.
Dirka dolgcajt - 15 avtov na štartu, 10 al 11 do cilja, 4 v istem krogu - zanimivo glih tolk kot sinhrono plavanje...
Tile starčki ki furajo ta cirkus formule 1 bi se morali odmaknit in dat možnost komu drugemu.
Ker tole nikamor ne pelje.
Najprej je dominiral ferrari, potem red bull, zdaj mercedes, ostali pa 1 minuto zadaj kroge nabijajo. Brezveze.

To je čist preveč enih pravil in stalno neke spremembe. Naj dajo pravila in pustijo par let pri miru, da se moči izenačijo, potem bo spet zanimivo.

Sem na hitro pogledal, ko sem vstal. Komentatorja dolgocajtna za popizdit, Mihelič spet klatil čudne, dirke čisti dolgčas.
Očitno se včerja nisem zmotil.
In ja, stare prdce bi bilo treba odstarbnit, sprostiti pravila (da se lahko kupuje in motorje in avte), pocenit stvar, dokler ne bo 32-36 avtov na štartu.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Samo s tabo res nekaj ni OK.
V zadnjih desetih postih te teme si moral trikrat napisat, kako sta komentatorja slaba in to na nekulturen način.
Normalen človek to pove enkrat in s tem zaključi.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ce je pa res. Tko kot je sla F1 v supak, so sli komentatorji.
grin1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Kaj? a formula je bila danes?
Nekoč nekaj let nazaj sem komaj čakal da jo gledam.... zdaj pa zeeeeehhhhh, je nič ne pogrešam.

I

Izbrisan uporabnik 474

Komentatorja nista nek preežek, Mihelič je vseeno legenda komentiranja, tehnično se spozna... Tala Andrejka al kaj je že, pa malo prekine monotonijo... Ni slabo, vrhunec pa tud ne.

SJTV je pač užaljen, ker on ne more komentirat. Ko vidiš poste z vsebino "RTV SLO si mene ne more privoščit" takoj veš, kolk je ura... Da pa potem še žali svoje novinarske kolege, pa je itak dosežek svoje vrste

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Mihelič je ok kot tehnični sokomentator, a samo če ima zraven dovolj aktivnega in seznanjenega glavnega komentatorja.

Sicer sta pa zelo lep primer kako se zadevam streže Gaber in Skubic na moto GP-ju. Samo se bojim da bila za rtvslo tudi ona dva predraga, saj komentirata "on spot". Vidi se pa tudi da produkcijsko pro plus bolj obvlada.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
191
63
Še dobro, da niso za komentatorja dali Milovanoviča. Glede na to, da pri fuzbalu zmeraj pove, kdo igra z leve proti desni in obratno, me zanima, kako bi se znašel pri formuli.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
ksz

Se mi zdi, da bo Alonso zaradi "zdravstvenih težav" odsoten kar celo sezono. Ker tole z McLarnom ni za nikamor...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Dirka dolgcajt. Komentatorja sta super, napram Mirzi je tole balzam. Izpadov SJTVja pa ne bom komentiral, očitno "če nisem jaz pol so vsi ostali bedni" mentaliteta. Sicer pa SJTV hvala da si me spomnil da vašega krš cajtunga ne smem kupit niti pomotoma....
zmaga.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Malce sta me razočarala, komentatorja. Ker sem gledal ponovitev dirke sedaj, katero so skrajšali na zgolj zadnjih 20 krogov, sem opazil dve veliki napaki: prvo mihelič misli da ima hamilton težave z oljem, dejansko ga je pa ekipa opozorila na olje na stezi, ker je enemu renault razneslo. Potem pa tisti andrej, al kaj je že, medtem ko se erikson bojuje s sainzom (al ka je je že), in andrej začne poglejte kako se zdaj lepo vidi (helikopterski posnetek je bil), da steza poteka na navadnih cestah. torej dejansko je bila akcija na stezi in pripravljalo se je prehitevanje, on pa o stezi...čisto ni pasalo.

ališič je poživil dirko, ta dva tega nista uspela narediti. Mogoče bo bolje, ko bodo dirke tudi dobre, ker tole danes je bilo morija.

vettel zelo dobro, 30sec niti ni tako slabo, mogoče se lahko letos bori še za kako zmago, kar bi bil, za mene, velik dosežek.

Najbolj zanimiv dirke je bil pa podium, ko se pokazal švarci, legenda
smile-1.gif

VERTOM

Pripravnik
29. okt 2010
122
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Malce sta me razočarala, komentatorja. Ker sem gledal ponovitev dirke sedaj, katero so skrajšali na zgolj zadnjih 20 krogov, sem opazil dve veliki napaki: prvo mihelič misli da ima hamilton težave z oljem, dejansko ga je pa ekipa opozorila na olje na stezi, ker je enemu renault razneslo. Potem pa tisti andrej, al kaj je že, medtem ko se erikson bojuje s sainzom (al ka je je že), in andrej začne poglejte kako se zdaj lepo vidi (helikopterski posnetek je bil), da steza poteka na navadnih cestah. torej dejansko je bila akcija na stezi in pripravljalo se je prehitevanje, on pa o stezi...čisto ni pasalo.

ališič je poživil dirko, ta dva tega nista uspela narediti. Mogoče bo bolje, ko bodo dirke tudi dobre, ker tole danes je bilo morija.

vettel zelo dobro, 30sec niti ni tako slabo, mogoče se lahko letos bori še za kako zmago, kar bi bil, za mene, velik dosežek.

Najbolj zanimiv dirke je bil pa podium, ko se pokazal švarci, legenda
smile-1.gif

koliko napak je mel mirko pri komentiranju??? ta dva sta bla kr ql

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
sky/bbc je še vedno edina pametna izbira, če želiš "resno" spremljat dirko, če pač zraven počneš kaj, ali pa imaš kosilo, ipd...potem je rtvslo ok, pa če je ališič, mihelič ali pa kdo drug...

jaz danes dejansko nisem vedel kaj se dogaja, tudi brez live timings je težko, grafika enostavno ne ponuja dovolj in čisto razumem, zakaj folku to ni zanimivo gledat. jaz imam vedno sky + live timing in je super doživetje.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik VERTOM pravi:
...
koliko napak je mel mirko pri komentiranju??? ta dva sta bla kr ql

Vsekakor je bilo tudi tu napak preveč, da bi bila ocena pozitivna. Dretja je bilo manj in se je dalo v miru pogledati .

Razumem napake, ko se ne da vsega na hitro ugotoviti - neodpustljiva je pa nepoznavanje pravil. Mihelič je tako mirne duše pribil, da prehitevanje v krogu za ogrevanje ni dovoljeno - to seveda ni res že od sezone 1995. Res pa je, da je zaradi tega butastega pravila Schumacher dobil črno zastavo 1994 v Silverstoneu - in naslednje leto so pravilo odpravili.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Za začetek je bilo čist v redu. Par kiksov, včasih sem bil prav presenečen, ko je bila tišina in sem lepo v tišini gledal, tako da zvok motorjev ni gilh kaj preveč švoh. Dejansko sem se moral privaditi, ker ni bilo takšnih in drugačnih izpadov.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
az se Miheliča spomnim iz časov voženj Kenny Roberts, Jr na Suzukiju, ko je komentiral Motogp dirke na Rtvslo, dolgčas za popizdit.
On je primeren za komentiranje šaha (ne sme biti htiropotezen) ali pletenje gobelinov.

Gargy
Citat:

Komentatorja nista nek preežek, Mihelič je vseeno legenda komentiranja, tehnično se spozna.
Dokler ni prišlo izjave o pokvarjenem Raikonovem pogonskem sklopu, medtem ko se je mehanik ukvarjal z gumo....
Ali da Rajko nima ritma (medtem ko je obtičal v prometu).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ma to še ugotavljam...sem videl en torrent s live timings in je bilo solidno videt...ampak med dirko me tak samo zanimajo zaostanki med dirkači in krogi ki jih delajo, ne pa tudi sektorski časi, zato je free verzija čisto ok. Za qualy je pa popisdit ja...

če se ne motim imaš free dostop do polne verzije nekaj časa. Pač porabiš 50 emailov in imaš celo sezono fraj
wink-1.gif