Glede prepricanja se cisto strinjam. Kar se pa tice uporabljati glavo pa samo tole: kar sem ti napisal (osebno mnenje) temelji na dejanskih podatkih. Pri mecki ni naredil cisto nic (jbg, tako je), pri ferariju si sam ugotovil, da je imel doloceno protekcijo s strani sovoznikov, ki niso smeli dirkati po svoje pa se FIA je marsikdaj prispevala svoje ter nasploh je pri rdecih napravil kar nekaj nedostojnih potez na stezi (nima smisla da nastevam, saj pravid da ze dolgo spremljas). Sploh pa je njegovo serijsko zmagovanje bilo hud zasluzek za F1 (vsi vemo kaj Berniu pomeni najvec), tako da se ne bi cudil, ce bi kdaj prislo ven kaj ala Armstrong. Ne doping, prej dokazi za to, da je bilo vse delegirano oz. odigrano - kot receno, cudil se ne bi. Sploh glede na to, da kasneje v mecki je vse njegovo znanje voznje in umetnost priprave bolida izpuhtelo kar nekam v tri dni. Krema zame pa je, da je peed dnevi sam priznal, da nima pojma od kje mecki trenutna forma. Ce to nekomu, ki razmislja s svojo glavo ne pove, da mozak mogoce le ni taka kapaciteta, kot se ga skusa tukaj narisat potem res ne vem vec. Meni pove to kar sem napisal. Ne recem, je zmagoval, ima kar nekaj rekordov, samo totalni car bi bil, ce bi bil brez kupa madezev, ki jih ima v karieri. Se tudi strinjam in komot pozabim nanj tukaj, samo ko doloceni pricnejo z neumnostmi glede njega, se pac oglasim. Nekomu, ki razmislja mislim, da je jasno o cem govorim. Totalni fanboy-i pa bojo seveda spet pisali z glavo v pesku (kako je super, najboljsi, brez konkurence blablabla...). Nonstop nabijanje tega ne pomeni da tako to je, vsaj za tiste, ki malo tudi razmisljajo a ne ;-) That's the way it is
edit - ce je kaksna napaka v tekstu...phone