F1 hockenheim

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa ves kaj to sploh pomeni?
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Izjemen rajkonen

title_img.jpg

sicer ga pa ni prvič flugno čez ograjo
evil.gif

ps. baje mu nič ni

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa ze pozim se je z skijetom skoraj polomil
hysterical-1.gif

Drzi NigelM, ali sem spet brcnil v temo?

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Kaj drži?
Da ne zmoreš preprosto priznati, da si se zayebal, in raje skušaš z zasmehovanjem?

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=sore%20loser

Poglej točko 3.

PS: in se seveda spet izgovarjaj, da to ni to

EDIT: glede na zgodovino najinih debat, naj te spomnim, da nisi več moderator in da nekaj strani postov ne boš mogel izbrisati, tako kot si to izvedel nazadnje

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se pravi sem sore loser, ker sem se zajebaval, da je Montezemolo odpikal Schumacherja?
hysterical-1.gif

Svaka cast.
zmaga.gif

EDIT: Brisal sem zaradi offtopica, ne zaradi pusione. Aja, to si nikakor ne mores zapomnit, ker si me le tako vehementno potlacil z argumenti.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Se pravi sem sore loser, ker sem se zajebaval?
hysterical-1.gif

Svaka cast.
zmaga.gif

Kje natančno si se tu zajebaval?

Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Sej si najboljsi, no.. Sej bo.
Zasmehovanje.

Citat:
V bistvu nisi nic pametnega povedal, kakor iskal dlake v jajcu.
Omalovaževanje.
Pri tem pozabljaš, da sta 2/3 podatkov tvojih - in sedaj jaz iščem dlake v jajcu, ker ti ne moreš dokazati svojih trditev:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ze po 30 letu so dirkaci pocasnejsi za voznjo na limitu.

kaj res? Boš tole kako podkrepil ali samo nekaj tako trdiš, da je zabavno?
...

Citat:
Cudno, da me se na pravopisje pa dialekt ne zacnes jebat.
hysterical-1.gif
Preusmerjanje pozornosti in podtikanje.

V tem postu si zasmehoval, omalovaževal in preusmerjal pozornost. Kaj od tega naj pri tebi razumem kot "zajebavanje", da bom vedel za v bodoče? Ker očitno poznava različne definicije osnovnih pojmov.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kako, se ti ne bom zasmehoval, ko me drkas na prazne stvari?? Napisal sem: "Ze po 30 letu so dirkaci pocasnejsi za voznjo na limitu." Nato si recikliral moj post, zdlakocepil z leti in ga obrnil sebi v korist.

Pa ocitno ti moram narest prevod. Nikjer ne pise "do 30 leta in 00:00:00". Moja poanta (ki si jo ocitno falil, ali sem pa nepismen) je bila, da dirkaci s casoma (leti) izgubljajo svojo hitrost. Vrhunec dirkacevih let je pa v dobi od 1990 naprej NEKJE, PRIBLIZNO, OKVIRNO, CIRCA, V POVPRECJU med 25-30 letom. Sem se zlagal? Ni res to? Je bilo zadnjih 5 prvakov (Vettel, Alonso, Hamilton, Button, Raikkonen) starejsih od nekje 30-31-32 let?

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
sore loser

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A to si moral v zapisnik napisat?

Teh pateticnih poizkusov sarkazma pa sploh ne bom komentiral.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zanimivo kaj vse zvem o sebi vsak dan in to od ljudi, ki jih ne poznam.
hysterical-1.gif

Sem komentiral, z "no-comment". A ni lepo?
hysterical-1.gif
(hecam se, sala, joke, vic, hec, na moj racun).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ne vem sicer, kaj bi monteja motilo pri fotru, mogoče njegova plača? ali pa je mislil, da lahko ferari brez fotra komot niza naprej naslove, kar se je potem pokazalo, da ni ravno tako lahko
smile-1.gif

ali pa ga je jebala nemška "klima" v moštvu, italjani so bolj sproščeni, pa je zato hotel pijančka v moštvu, kao v stilu Hunta?
smile-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ti pa ne znaš ugotovit, da si "mim padu" in narest revizijo in iti dalje od tega. Zakaj ti ne to ne gre je bolj tvoja stvar..

Delno se seveda strinjam, da je po 30tih vseeno težje in nisi več die hard in mnogi si nekje okoli 30tih zaželijo drugih zadev.
Za zares hude predstave moraš bit izjema izjeme in tisti, ki so po 30tih osvajali prvenstva so bili točno to.

Tega ponavadi ne naredim ampak bom tokrat. Po moje je Hamilton najverjetneje najboljši voznik danes v F1 ampak on je die-hard, na popušča, gre z glavo skozi zid, on je naj, on je pameten, on dirka pa žura, pa dirka, pa najboljše pičke podira......
Kar spominja na šumaherja po prvih dveh naslovih.

NO Alosno je dal to že skoz ne zapenja brez potrebe z prvim heckotom, ki ima boljše gume in pride mimo. IZ vsake dirke potegne maksimum, ki mu ga material in razmere dajo. Zato bo vrejtno prvak, Hamiltonov časa šele prihaja ampak najprej mora aroganco dat iz sebe. PO 30tih pride mirnost in izkušnje ko lahko mirno prebrodiš tudi obdobja ko ne gre in eksplodiraš ko so vrata samo minimalno odprta. To gre predvsem po 30tih

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ampak hamilton ima podobne probleme, kot fotr, ker ne more vedno voziti na polno, potem pa nastane problem z gumami, itd...

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
ne problem gum pridela "napačna taktika" in voznik. To pač pride in ko vidiš, da ne gre spustiš naprej, greš v boks zamenjat.
To zna fotr, to zna alosno, to zna rajkonen, to dela težave hamiltonu,

Fotrov naj problem pa je aroganca. še vedno. No zdaj zgleda, da je prebil, da se je našel v zadnjih dirkah deluje spet top. Spominja me na tista leta, ko pri Ferraiju ni imel konkurenčnega bolida pa je vseeno ižel vse iz dirkalnika.
Viper ma prav. Meca ni ferrari, ki je iz fotrovga ižemanja pobral maks ven. Veliko vprašanje je ali Mecov inženirnig to zmore.

Nazadnje urejeno:

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Tisto kar je foter delal od 2000 naprej je bil samo dirkalnik, ki je bil precej boljši od ostalih. Tako, da je z lahkoto nanizal serijo naslovov. Seveda so pa pri FIA ugotovili, kot sem že tolikokrat omenil, da je to zelo slabo za gledanost. Zato, danes v sodobni F1, enostavno več ne pustijo, da bi bil eden dirkalnik predolgo dominanten. Ker izgubijo enostavno preveč gledalcev. Je pa to vse skupaj eden velik $$$ šov. Ampak, vseeno radi gledamo ne
smile-1.gif

Sigurno pa foter, ni več tisto kar je bil. Čeprav mislim, da ni veliko počasnejši od ostalih. Z pravim dirkalnikom, bi tudi danes nizal zmage brez problema. Samo letos so gume takšen faktor, da enostavno ni moštva, ki bi malo bolj odstopalo od ostalih. Redbul je na začetku sezone malo odstopal, pa še sedaj bi rekel da je spredaj. Samo enostavno ne znajo izkoristiti dirkalnika do konca.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Citat:
..on dirka pa žura, pa dirka, pa najboljše pičke podira......

Fotr je tudi bil tak? Vedno sem si ga predstavljal bolj kot nekega umirjenega družinskega cloveka, tudi celo vecnost je ze porocen..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ne vem, če je bil tak. Tudi alonso ni tak. Hamilton je pa pač...mladec ki je imel vse na pladnju, in se pozna, saj je zgleda njegova kariera končana, še ron dennis ga je skurcal danes oz včeraj.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Ti pa ne znaš ugotovit, da si "mim padu" in narest revizijo in iti dalje od tega. Zakaj ti ne to ne gre je bolj tvoja stvar..

Delno se seveda strinjam, da je po 30tih vseeno težje in nisi več die hard in mnogi si nekje okoli 30tih zaželijo drugih zadev.
Za zares hude predstave moraš bit izjema izjeme in tisti, ki so po 30tih osvajali prvenstva so bili točno to.

Tega ponavadi ne naredim ampak bom tokrat. Po moje je Hamilton najverjetneje najboljši voznik danes v F1 ampak on je die-hard, na popušča, gre z glavo skozi zid, on je naj, on je pameten, on dirka pa žura, pa dirka, pa najboljše pičke podira......

NO Alosno je dal to že skoz ne zapenja brez potrebe z prvim heckotom, ki ima boljše gume in pride mimo. IZ vsake dirke potegne maksimum, ki mu ga material in razmere dajo. Zato bo vrejtno prvak, Hamiltonov časa šele prihaja ampak najprej mora aroganco dat iz sebe. PO 30tih pride mirnost in izkušnje ko lahko mirno prebrodiš tudi obdobja ko ne gre in eksplodiraš ko so vrata samo minimalno odprta. To gre predvsem po 30tih

Pa kaj jaz trobim ze cel cajt?

Za mene osebno je trenutno Alonso najboljsi dirkac. Zna misliti, ve kdaj odnehati, ve kdaj stisniti in je izjemno hiter. Tako, kot si rekel. Se celo hecna anekdota je, da kdorkoli iztisne maximum iz dirkalnika, Alonso lahko se vedno 0.3 sec vec ven potegne.
smile-1.gif

Samo Alonso tudi v mlajsih letih v casu osvajanj naslovov ni imel nekih brezvenih zapletov ala Hamilton. Vsaj jaz se ne spomnim.