kkk stil?Baje je bilo noro. Kukr berem twitter so Max navijači kr drhal kmetavzarska. razbijal, razgrajal, nadlegoval folk, vsi smrtno pijani...
zažiganje ferrari zastav, mercedes kap, predvsem pa nadlegovanje ženskega osebja, ki je delal tam, pa nadlegovanje žensk, ki niso mele RbR majic... itd.. tko na hitr k sm twitter preletel. Ker me je zanimal, kva se vsi tok bunijo v medijih. Sm mislu da je bil problem zarad tistih bakl, k na štartu dirke skor nisi dirkalnikov vidu, k so tiste annoying dimne pržgal.kkk stil?
lepo, se vsaj dogajalozažiganje ferrari zastav, mercedes kap, predvsem pa nadlegovanje ženskega osebja, ki je delal tam, pa nadlegovanje žensk, ki niso mele RbR majic... itd.. tko na hitr k sm twitter preletel. Ker me je zanimal, kva se vsi tok bunijo v medijih. Sm mislu da je bil problem zarad tistih bakl, k na štartu dirke skor nisi dirkalnikov vidu, k so tiste annoying dimne pržgal.
govorice torej samono no, glih težit ženskam da si slečejo majce al pa da se jih šlata pa dviguje kikle ne spada nikamor. Edin če si ti tak seljak, da ti takšna dogajanja popestrijo športni dogodek. Me zanima, kako bi reagiral, če bi to nardil tvoji ženi/hčerki/sestri.... Za zdej še po nobeni drugi dirki ni bil tak backlash glede na dogajanje, tko da je že mogl bit too much.
Sploh ne vem kaj bi letos bolj krivil, napake voznikov, materiala ali "odlične" poteze pit wall-a.Ferrari me res nikoli ne "razočara"