F1 2016 - VN MALEZIJE

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Ja ja, vse je jasno :) Rosberg stopnick videl danes bo ne, brez skrbi :)

grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Ja ja, vse je jasno :) Rosberg stopnick videl danes bo ne, brez skrbi :)

Tudi Hamilton jih ni videl
hysterical-1.gif
No, Nico jih je.

Zdaj bodo začeli Lojzeka živci izdajat počasi...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tole bo fajn slaba volja glavnega sponzorja, namreč merc je imel vse v dosegu rok, da si na domači dirki zasigura konstruktorski naslov, zdaj pa so doživeli polom.
Malezijski šefi sigurno niso veseli, brko bo moral požreti par krepkih...

Hamilton je tud en [cenzura]. Udobno je vodil, pa je moral vseeno terat motor do konca. Kakšen krog preden mu je crknil motor je imel najhitrejši lap.

V prvenstvu bo še zanimivo. Prvi dobi sedem točk več drugi, razlika je 23 točk. Če Hamilton zdaj recimo tri zmaga, bosta ravno skupaj.

Dirke so še: Japonska (njami), USA, Mexico, Brazilija in Abu dhabi.

Če rosberg zmaga Japonsko, bo imel Hamilton težko delo, saj lahko potem vse zmaga in je Rosberg drugi, pa je še vedno prvak. Zdi pa se mi da se bodo Red Bulli še fajn vmešali v tale boj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Lojza bo nesel Japonsko, edino če bo material spet odpovedal. Mexico je neznanka, usa verjetno tudi gladko lojza. ostale pa nico

Ampak bolj me zanima nekaj, kako je zdaj z motorji, ni lojza v spaju menjal mašinerijo in fasal kazen, ker ni več imel motorjev oz nekih delov, kaj pa bo zdaj, spet bo kazen?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Bedno in škoda.

Drugače pa danes so se imeli fino na zmagovalnem odru, se vidi da lojza ne sodi tja gor.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
''Mercedesu bi rad namenil nekaj vprašanj, saj smo izgubili že veliko motorjev. Osem nas je dirkačev, pa se samo moji motorji kvarijo. Nekdo mi mora odgovoriti, ker to ni sprejemljivo. Nekaj ali pa nekdo noče, da bi letos zmagal. Preprosto nenavadno je, da se je izmed 43-ih Mercedesovih motorjev samo meni to zgodilo. Nekaj preprosto ni v redu, pa čeprav ne morem ničesar storiti. Toda nekaj se ne zdi v redu.''

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Od vseh teh dirkacev je prvak pa kdo? Jebiga, pac prehud si, Lewis, ostali so pussy's drivers, manekenom se ne more nic pofrderbat ;-)

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
KSZ: Dirkac dirke zame osebno je Alonso. Ja, mel je nekaj srece pri taktiki, ampak kako on vozi tiso McLaren Hondo je noro. Mclaren ni se cisto ujel Force Indie in Williamsa, ampak Alonso nadoknadi njihov zaostanek. Drugo leto mislim da bo McLaren tretje mostvo, za Mercedesom in Red Bullom, tako da so v sezoni 2017 vsekakor mozne ze zmage, ce bodo nadaljevali s taksnim tempom razvoja.
Sama dirka je bila drugace zelo zanimmiva. Ricciardo si je zmago nedvomno zasluzu po vsej nesreci, ki jo je mel v letosnjem letu. Roseberg je danes vsaj pokazal da zna bit tud agresiven (danes celo prevec) ko se je moral prebijat iz zacelja. Ferrari je vec kot ocitno zgubu smer pri razvoju. K sm ze pr Ferrariju bi rad se napisal da Vettel vec kot ocitno ni tak wunderkind kot je bil Schumacher in Rikkonen to samo potrjuje.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Ceprav jim privoscim bolj kot kateremu drugemu mostvu, zmage McLarna nekak se ne vidim kmalu (razen ce se poklopi nemogoce). Vsekakor napredujejo iz dirke v dirko in naslednjo sezono bojo najbrz redno v tockah (upam, da kdaj tudi na stopnickah), zmage pa nekak ne pricakujem, so Mercedes, RB, rdeci zaenkrat le premocni. Edino, ce Honda res hudo preseneti z agregatom...

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Mogoce je res optimisticno pricakovat kaksno zmago, ampak drugo leto pridejo nova pravila glede razvoja, kar jim bo vsekakor pomagalo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Vettel je zame razočaranja sezone. Pa še na avto se ne more izgovarjat, ker Kimiju gre dosti bolje.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Vettel je zame razočaranja sezone. Pa še na avto se ne more izgovarjat, ker Kimiju gre dosti bolje.
Danes je naredil tak manever kot 5 letni otrok z avtomobilčkom v peskovniku!

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
''Mercedesu bi rad namenil nekaj vprašanj, saj smo izgubili že veliko motorjev. Osem nas je dirkačev, pa se samo moji motorji kvarijo. Nekdo mi mora odgovoriti, ker to ni sprejemljivo. Nekaj ali pa nekdo noče, da bi letos zmagal. Preprosto nenavadno je, da se je izmed 43-ih Mercedesovih motorjev samo meni to zgodilo. Nekaj preprosto ni v redu, pa čeprav ne morem ničesar storiti. Toda nekaj se ne zdi v redu.''
Mogoče se mora malo nad sabo zamislit? Sklopka ga jebe to že vemo....
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:

alonso ga počasi dohaja

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Alonso je itak stopnjo nad vsemi, ker nihče ni tak komplet kot on. Lojza je recimo da hiter, ampak ni konstante, pa z glavo ne ve vozit. Nico kontra. Vettel se je zgubil zadnji dve leti. Riki tudi ni biser, Ferstapen pa norc. Kimi pa brez besed, pač pijanček.

I

Izbrisan uporabnik #488

lojzu fali "glava", drugo ima

ampak po nečem pa mora biti drugačen, a ne
smile-1.gif

ima pa seveda srečo, da vozi nadstroj, tako kot hakinen v tistem zlatem obdobju

Riči je car, isto Ferštapen, dober dvojec