Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:
Slovenija je zagrešila kar nekaj napak, še najbolj bode v oči napaka v taktiki trenerja Pipana, ki je pustil na klopi Nesteroviča v drugi polovici srečanja. Kar je kaznoval Bulleri.

Italjanski novinarji so tole dobro napisali in zadeli bistvo, kratko in jedrnato.
rolleyes-1.gif
Tudi mene je odsotnost Nesteroviča na prvi tekmi proti Italiji šokirala.

Čestitam fantom za zmago nad Poljaki, ki niso tako slabi, kakršna je bila končna razlika v točkah!
Za danes proti Francozom pa upam na veliko mero sproščenosti in mogoče jih lahko presenetimo...
d055.gif

Lp...

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA SLOVENIJA

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Kako se mora Parker bedno počutiti, ko tak favorit zajebe zadnji in odločilni prosti met
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO NAŠIIIIIIIIII

SLOVENIJA, SLOVENIJA, SLOVENIJA
cheer.gif

20070208-Slovenska_zastava.JPG

garbo

Pripravnik
8. avg 2007
204
0
16
Me veseli da se fantje niso dali potolči čudnim sodniškim odločitvam.

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
No ja... tista tehnična z Rašotom je bla kr realna... bi mogu že enkrat prej dobit tehnično. Pol k je pa še enkrat neki piskal mi pa ni jasn od kje mu za tehnično...

Dragiču pa vsaka čast. Odlično pokrival Parkerja... nasplošno gledano na treh tekmah precej boljši od Lakoviča, kateri me je čist razočaral. Smodiš tud zna dat koš ko je najbl treba... Lorbka sta se tud popravla mal. Vzamem nazaj nekaj hudih kritik na njuno igro
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Že pol ure iščem tako temo, pa sem že mislil, da je kaj narobe s forumom. Potem se spomnim, da imamo podforum "Šport".

Tooooooo!!!
aplauz.gif

Bravo naši, spet sladka zmaga za eno točko, kljub temu, da so nas sodniki milo rečeno jebali v glavo.

aplauz.gif