Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
Tudi z moje strani vse pohval našim fantom.
Nikakor pa se ne morem znebiti vtisa, zakaj je Pipan tako forsiral Lorbka, oba Lorbka, da ne bo pomote, Rašo pa je večino drugega polčasa presedel na klopi. Imam občutek, da ima ata Radovan dolge prste, tudi kar se reprezentance tiče in da morata igrati. Za moje pojme sta bila najslabša ravno ona dva, še posebno dolgin me spominja na Nossova, kateremu je žoga kar naprej polzela z rok. Vsem ostalim pa čestitke za izvrstno igro.

Bravo

Se strinjam!
bonk.gif

Sem že mislil da ima Rašo 5 faulov.
confused-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ah, dejte no...Pipan je po mojem mnenju hotel nekoliko razbremeniti glavne nosilce (Rašo, Smodiš, Lakovič), kar je tudi prav. Ko je nadomestil Jako, je v igro poslal Dragiča, kateri se je zelo izkazal saj je od takrat dalje odigral kar celotno tekmo do konca...
Jagodnik je tudi na začetku deloval zelo dobro, na koncu pa je par krat kiksnu...tako da..ne vem...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ja ok... se čist strinjam, če hoče razbremenit glavne nosilce, samo nekak se mi ne zdi smiselno, da jih razbremenjuje tolk časa, da dokončno zagusti.
Kakorkoli... vse napake bodo pozabljene. Od te tekme se ne bomo spomnli kiksov ampak Lakovičeve mojstrovine v zadnji sekundi. Glejmo raj naprej, kako bomo sesul Poljake
grin1.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Rašota, ki je kapetan in najbolj izkušen igralec te ekipe, je razbremenil tako, da ga je večino drugega polčasa, vključno z odločilnimi trenutki, pustil na klopi, v igri pa forsiral oba Lorbka, ki sta imela BTW skupaj kar 5 izgubljenih žog
10.gif

Drugače pa je na uradni strani KZS ob tem, da je ura 00:15 in smo že 4.9.2007, že 38 minuta, naši pa vodijo 62:57
bonk.gif

Imajo pa res ažurnega programerja...

SLO - ITA

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Tudi mene zanima, kaj je Pipan toliko forsiral Jagodnika in oba Lorbka. Se bojim, da se bodo spet sprli med sabo. Dragič raste v pravi biser. Imel je sicer nekaj grdih kiksov, a vseeno je odigral zelo zelo pozitivno in pravzaprav veliko bolje od Lakoviča. Če Jaka ne bi na koncu dal tiste in-your-face trice makaronom, bi dobil negativno oceno. Že čez en mesec se bomo spominjali samo še te trice in zmage, vse ostalo bo pozabljeno.
cheer.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
S kom pa boš igral na trojki, če ne z Jagodnikom? D. Lorbek, Klobučar?
Za morebiten poraz bi bil kriv samo Pipan, lahko kar takoj Lakoviču (ki sicer ni blestel) kakšno večerjo časti. Kaj je delal E. Lorbek zadnjih 5 minunt na igrišču? V napadu ni naredil skoraj ničesar, v obrambi pa je bila raketa tako prazna, da so makaronarji lahko polagali po želji.
Pipan, butelj! Rašota imaš na klopi! In če vidiš, da tvoja ekipa ne mora dati koša, potem vsaj prepreči, da bi jih prejemala!
Škoda za Čapina, Lakovič ne bo dolgo zdržal.
Dragič: ON-OFF, ima potencial, manjkajo izkušnje.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
, v igri pa forsiral oba Lorbka, ki sta imela BTW skupaj kar 5 izgubljenih žog
10.gif

toliko jih je imel naš JUNAK
jezen.gif

KATASTROFA in če ne bi zadel tiste trojke v zadnji sekundi
uf-1.gif

sicer pa 4 min do konca + 10
aplauz.gif

pol pa 1 min 45 s do konca pa samo še 1 piko
13.gif

Lorbek I.
cry12bpy.gif

in če se nebi pisala tako
17758-icon_confused.gif
kot se, bi igrala I.SKL in nič drucga

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
razbremenil je ja, da se je kar kadilo. . . .
17758-icon_confused.gif

konec druge četrtine:
naša peterka:
Lorbek I.
Lorbek II.
Slokar
Jagoda
Dragič

kdo je igral za Italijo se ne spomnem, spomnem pa se da so letal poigrišču gor in dol pet minut, ne da bi kdor koli dal koš. . . .
aplauz.gif

koraki, slaba podaja, zgrešen met, spet slaba podaja
cry12bpy.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Lepo nas bodo danes Poljaki poknili
evil.gif

če bodo igral kot včeraj bo res kriza. . .
dobr da mamo Smokija
nahrung002.gif

Pa Vidmar bi moral zaigrat po moje danes . . . pa tudi že včeraj btw.
wink-1.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:

Lorbek I.
cry12bpy.gif

17758-icon_confused.gif

S tem se pa povsem strinjam. Ne strinjam pa se, da je Lakovič včeraj igral slabo, potrebno je vedeti, da je edini pravi organizator v tej ekipi, Dragič je res pravi biser, ki ga je potrebno še izbrusiti (z leti bo to gotovo postal), kot je nekdo prej omenil in če ga bo Olimpiji uspelo dobiti za letos, bo to res velik plus za dvorano Tivoli. Tudi Čapin ni igral slabo, kolikor časa pač je pač bil na terenu. Pa vseeno je moje mnenje, da tudi Bečirovič ne bi mogel igrati tako dobro, kot Jaka. Prav lepo se je videlo, kako so nas makaroni lovili, ko ni bilo Jakata na terenu in tudi pri 6 napakah njemu ne gre zameriti, ker igra (moje mnenje bi bilo enako, če Jaka ne bi zadel zadnje trojke). Res, da je zgrešil kar nekaj metov, vendar se mi zdi, da je odlično razigraval ekipo. Marsikdo ni videl, kako dobro je Jagodnik pokrival 1 z lanskega drafta NBA Bargnani-ja, samo 4 pike mu je pustil, tudi tu se skriva uspeh včerajšnje zmage, ne samo zadnja trojka. Je pa itak pregovorno, da si naši, tudi če vodijo za 20 pik, vedno skuhajo končnico, ki povzdigne tlak marsikateremu od nas. Še vedno pa mi ni jasno, s čim sta si Lorbka (še vedno trdim, da ima ata prste vmes) zaslužila toliko minutažo, sploh pa mi ne gre v lajšto, kako se je Domnu uspelo prodati v Estudiantes, ker za moje pojme bi lahko igral kvečjemu za Postojno (upam, da nisem užalil koga s tega konca). Ne vem sicer, kaj je z Vidmarjem (ali je poškodovan ali kaj), včeraj ga sploh nisem videl, ampak glede na to, kako je igral za mlado reprezentanco, bi mu Pipan moral dati priložnost, res da je mlad, vendar se mi zdi mnogo bolj okreten, kot pa šlampasti Erazem, ki se hoče vedno, ko išče žogo, prijeti skozi noge za rit
bonk.gif
.

Da ne bo pomote, našim želim veliko zmag in navijam za njih, a mislim, da bi lahko šla namesto Lorbkov v Španijo kakšna bolj kakovostna igralca.

Nazadnje urejeno:

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:

Lorbek I.
cry12bpy.gif

17758-icon_confused.gif
Mene Lorbka ne bosta nikoli prepičala, ker motorike ne bosta nikoli spremenila - za mene sta štorasta, pa fertik
tongue-1.gif
.
Da ne bo pomote, našim želim veliko zmag in navijam za njih, a mislim, da bi lahko šla namesto Lorbkov v Španijo kakšna bolj kakovostna igralca.

Predlog??? ---> mogoče Pavič
hysterical-1.gif

Ne vem a ni Lorbek I v BG dobro igral?
Mislim
confused-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Bravo ajvanho, lep opis
aplauz.gif

Naši fantje so odigral odlično partijo! Vsi, ki so prišli na parket, so odigral dobro. Ponavlja se slaba tretja četrtina, ta nihanja v igri
jezen.gif
to pa je seveda stvar trenerja

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Kdaj pa je bil spoh? Okrolg pol devetih še ni bilo nič, grem na teletekst, stisnem 222 in tam ni bilo nobene košarke..Razen če je blo prej
redface-1.gif