Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
Lorbek I.
in če se nebi pisala tako
kot se, bi igrala I.SKL in nič drucga
S tem se pa povsem strinjam. Ne strinjam pa se, da je Lakovič včeraj igral slabo, potrebno je vedeti, da je edini pravi organizator v tej ekipi, Dragič je res pravi biser, ki ga je potrebno še izbrusiti (z leti bo to gotovo postal), kot je nekdo prej omenil in če ga bo Olimpiji uspelo dobiti za letos, bo to res velik plus za dvorano Tivoli. Tudi Čapin ni igral slabo, kolikor časa pač je pač bil na terenu. Pa vseeno je moje mnenje, da tudi Bečirovič ne bi mogel igrati tako dobro, kot Jaka. Prav lepo se je videlo, kako so nas makaroni lovili, ko ni bilo Jakata na terenu in tudi pri 6 napakah njemu ne gre zameriti, ker igra (moje mnenje bi bilo enako, če Jaka ne bi zadel zadnje trojke). Res, da je zgrešil kar nekaj metov, vendar se mi zdi, da je odlično razigraval ekipo. Marsikdo ni videl, kako dobro je Jagodnik pokrival 1 z lanskega drafta NBA Bargnani-ja, samo 4 pike mu je pustil, tudi tu se skriva uspeh včerajšnje zmage, ne samo zadnja trojka. Je pa itak pregovorno, da si naši, tudi če vodijo za 20 pik, vedno skuhajo končnico, ki povzdigne tlak marsikateremu od nas. Še vedno pa mi ni jasno, s čim sta si Lorbka (še vedno trdim, da ima ata prste vmes) zaslužila toliko minutažo, sploh pa mi ne gre v lajšto, kako se je Domnu uspelo prodati v Estudiantes, ker za moje pojme bi lahko igral kvečjemu za Postojno (upam, da nisem užalil koga s tega konca). Ne vem sicer, kaj je z Vidmarjem (ali je poškodovan ali kaj), včeraj ga sploh nisem videl, ampak glede na to, kako je igral za mlado reprezentanco, bi mu Pipan moral dati priložnost, res da je mlad, vendar se mi zdi mnogo bolj okreten, kot pa šlampasti Erazem, ki se hoče vedno, ko išče žogo, prijeti skozi noge za rit
.
Da ne bo pomote, našim želim veliko zmag in navijam za njih, a mislim, da bi lahko šla namesto Lorbkov v Španijo kakšna bolj kakovostna igralca.