Eurobasket 2017

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
771
113

Moram reči, da se popolnoma strinjam z napisanim.

• Všeč mi je
Reactions: tony

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Ko sem lani v tej temi napisal, da je kriv trener, sem dobil nazaj: "STFU, nikoli nisi igral košarke"...

To je to, včeraj bi skoraj zmagali, le 3 pike so nam sfalile: častni porazi, neodločeni izidi, četrta mesta. S tako mentaliteto se ne da zmagati.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
771
113
Danes je prikazano kako se vzame tekmo. Tko je. Sekulič je za moje pojme glavni krivec in bi moral zapustiti mesto glavnega trenerja, ker ekipa je
sigurno zmožna narediti podoben rezultat kot danes Francozi.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
sem bil tiho mal več kot par ur... :cool:

niti enega polfinalista nisem uganil... mislim, da prvič

so pa francozi poljake razbili za 41 pik... nism gledu, samo rezultat sem pogledal, sploh ne bom več gledal nobene tekme, ker me je vse minilo...

• Všeč mi je
Reactions: mistique

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.231
2.512
113
sem bil tiho mal več kot par ur... :cool:

niti enega polfinalista nisem uganil... mislim, da prvič

so pa francozi poljake razbili za 41 pik... nism gledu, samo rezultat sem pogledal, sploh ne bom več gledal nobene tekme, ker me je vse minilo...
Kakšne tekme? Kakšno gledanje? :evil:

Sem prej poslušal/gledal na RTVju kako je novinarka očitala gledalcem preračunljivost, ker jih ni bilo v Nemčiji:
1. sočasno sta potekala svetovno v odbojki - zaključni boji in skupine evropsko v košarki
2. Nemci so v uber pretiravali s cenami kart in nujnim nakupom kompletov.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Kakšne tekme? Kakšno gledanje? :evil:

Sem prej poslušal/gledal na RTVju kako je novinarka očitala gledalcem preračunljivost, ker jih ni bilo v Nemčiji:
1. sočasno sta potekala svetovno v odbojki - zaključni boji in skupine evropsko v košarki
2. Nemci so v uber pretiravali s cenami kart in nujnim nakupom kompletov.

to kr sem jest napovedal je bla itak sama revščina
litva, srbija, grčija in ve se kdo... sami taki, ki nimamo za burek

naj jim zdej 40 milijonov poljakov, 50 špancev, 80 nemcev in 70 milijonov francozev rešuje budžet
ima se može se, še za kakšno piščalko za sodnike bo ostal :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: bizi in Samo Svoj

mistique

Guru
16. jun 2009
13.773
1.588
113
Emona / Carnium
Just sayin'...
1663578373589.png

• Všeč mi je
Reactions: tony

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.482
5.022
113
Poljsko bi morali premagati skoraj brez igre NBA igralcev, če bi želeli resno računati na medalje.
Tega pa tisti večer naša reprezentanca niti slučajno ni bila sposobna. Zakaj mogoče vedo oni. Mogoče pa niti ne vedo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.231
2.512
113
Poljsko bi morali premagati skoraj brez igre NBA igralcev, če bi želeli resno računati na medalje.
Tega pa tisti večer naša reprezentanca niti slučajno ni bila sposobna. Zakaj mogoče vedo oni. Mogoče pa niti ne vedo.
Kak je se je zareklo staremu Dončiču ob vprašanju: "kako premagati Luko?" - "na pijačo ga povabite". :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: tony in Pepe