Aha, se pravi moramo bit tiho in ponosni na ta zmazek od tekme
Evropsko prvenstvo je to.Vsi kavč strokonjaki… 2Mio nas je. O.K.? 2Mio! Ne, da smo dobro, smo med najboljsimi na svetu. Jutri je nov dan. Košarkašem pa kapo dol.
Ja saj vsak se boji za svojo rit, jaz se tudi bojim, da ob takih pomočnikih, moje znanje ne pride do izraza.
Se pravi smo mi kauč strokovnjaki krivi za poraz.Vsi kavč strokonjaki… 2Mio nas je. O.K.? 2Mio! Ne, da smo dobro, smo med najboljsimi na svetu. Jutri je nov dan. Košarkašem pa kapo dol.
Brat se nauči, ali pa razumet prebrano.ce imas odprto mesto, se pac prijavi. mogoce prides tam bolj do izraza.
Imam odprto delovno mesto prvega pomočnika - lahko se prijaviš, čeprav mislim da bosta Dončič ali pa Dragič boljša izbira.
Si se ti dons iz ketne strgal?a jest naj tebi, odraslemu, razlagam, kaj je sport?
Mogoče. Kritika pa je na mestu, pa če se na glavo pistaviša jest naj tebi, odraslemu, razlagam, kaj je sport?
Mogoče. Kritika pa je na mestu, pa če se na glavo pistaviš
bila je dvojka, pa en njihov zadet prosti met so še prišteli.Samo res, kako je naša trojka lahko bila +2 za nas in +1 za poljake? Sem šem gledat za nazaj toto 68to piko...
Pa dobro pusti malenkosti, je prav tako jezen za poraz, kot večina naskar je on povedal ni kritika, ampak kavc pametovanje.
Pa dobro pusti malenkosti, je prav tako jezen za poraz, kot večina nas