Eurobasket 2013

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
ksz

Bravo naši (Slovenci).
aplauz.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Debakel je, ker so nas premagali...pač sosedje, bivša juga, etc...veljajo drugi standardi, kot za ostale.

poraz proti hrvatom vedno boli, ne glede na rezultat, šport....

Krajina4ever

Zelenc'
10. jul 2013
27
0
1
Malo da pokomentiram EP: nekaj presenečenj (HRV, UKR), precej razočaranj (predvsem GRČ, pa TUR, RUS, MAK do neke mere). Francozov niti nisem pričakoval na vrhu, pa vendarle lahko rečem, da so zasluženo prvaki.

Srbija, katero sem spremljal od začetka pa je razen 2 tekem igrala dobro glede na neizkušenost igralcev. Proti Špancem pa tako ali tako niso imeli možnosti. Ko se bodo te mladeniči uigrali pričakujem še boljše predstave. LP

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kdaj bodo naši prizadeti novinarji nehali nabijat o junakih?

Junaki osvajajo medalje, ne pa peta mesta na domačem parketu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Delno se celo strinjam s tem - predvsem pri cenah kart in 24 ekipah. Obe številki sta bili bistveno previsoki.

Še v fuzbalu ima euro samo 16 ekip, pa bi bistveno lažje našel 24 kvalitetnih ekip v nogometu v evropi kot pri basketu.

Potem pa cene kart - ko so napovedali eurobasket v sloveniji, sem si rekel, da bom sigurno veliko tekem šel gledat. Na koncu sem šel gledat 2, pa še za ti dve sem kar nekaj denarja odkartal - in to za patetične karte....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Debakel je, ker so nas premagali...pač sosedje, bivša juga, etc...veljajo drugi standardi, kot za ostale.

poraz proti hrvatom vedno boli, ne glede na rezultat, šport....

To je TVOJE prepričanje, ki ni nič drugega kot favšija do soseda. Debakla sta bila kvečjemu proti Poljski in Finski.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Darjan s Hrvati teži kot bi mu kateri bejbo nataknil.
bonk.gif
Naboj pri taki tekmi je res malce drugačen kot pri običajni, prav veliko za normalne ljudi pa tudi ne.