Eurobasket 2013

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Glede celjske dvorane konkretna kritika. Obe tribuni za košema, če si v zgornji polovici, ne vidiš nobenega semaforja. Eden je nad tabo, drugega zakriva video wall pod stropom dvorane, ki deluje le takrat, ko se vrtijo reklame. POLOM! Med tekmo sem moral gledat po netu, kakšen je rezultat! Tip pod mano je kolegom po SMS-ih težil za vmesne rezultate. WTF???

Vhod v dvorano - tista velika navijaška roka iz pene, ki so jih delili na pripravljalnih tekmah, je bila pri mojem redarskem dvojcu PREPOVEDANA. Sva jo morala z ženo pustiti zunaj. Saj ne da sem jih potem videl na TV-ju. Očitno eni tako, drugi tako. Come on, kako je lahko en tak navijaški rekvizit problematičen???

V glavnem, Zlatorog me ne bo več videl.

Meni ni jasno, zakaj ni bil videowall vklopljen celotno tekmo. Saj nebi rabli počasnih posnetkov kazat, pač samo live akcijo in rezultat.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik BeerBelly pravi:
Ker se po pravilih FIBE centralni ekran lahko uporabi samo za sponzorje...vsaj tako sem prebral.

No pol ChaoRen ne sme rečt, da ga ne bo več v Celje, ker pri rokometu je sigurno projekcija na monitor, ker tam zadaj je glavni navijaški sektor in bi bila svinjarija, če se ne bi rezultata videlo.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Vidim, ja.

No, nisem pa edini, ki je kupil napacne karte.
Po tekmi je namrec pisalo, da bo slovenija:grcija ob 17:45 in ne ob 21:00.

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Španija-Finska mislim,da bo odlična tekma in zna se zgoditi,da se Španci opečejo.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
A si se že kaj pritožil? Ker jaz imam karte za Francija : Latvija - hotel pa imeti (no - tudi plačalk za "pravo" tekmo) Srbija : Ukrajina - in 4 osebe na poti v petek iz Srbije v Slovenijo.

Od Eventima pa ne bu ne mu.
frown-1.gif
)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Karte niso lih pocen... Jaz sem bil v Celju, če pridejo naši v četrtfinale bom probal karto kupit.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Zakaj pa nisi prsu? Nimas dalec... Najlazje je pa jokcat po forumu...

A sem morda dolžan? 350.000 folka z okolico in najlepše BANANSKO OPANKARSKO NJE DE NJE mesto na svetu......
Naj se najprej plačajo delavci, ki so zastonj gradili Stožice potem MORDA pridemo.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Potem pa ne kritiziraj obiska, če že sam apriori zavračaš obisk športne prireditve. Se mi zdi, kako bi "morda" prišel, če bi dobil zastonj karto za Slovenijo. Ampak takim Jadnikom noben ne daje kart. Na srečo.