Eurobasket 2013

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hja jebeštrga...zdaj vsaj obstaja možnost, da se s hrvati še srečamo in popravimo tisti debakl od včeraj!!

Pa kak debakl? [cenzura] po podaljških so zgubili. Prej nas pa hrvati 18!! let niso spokali v basketu. Pojdi nazaj ANALizirat F1
rolleyes-1.gif

Debakl je, ker niso znali odigrati proti coni - kriv je stari gobezdač.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.863
1.568
113
Notranjska
[cenzura] ga Šjor je hotel razigrati Jaleta ta pa je lepo talal žoge Poljakom.
bonk.gif

Sicer pa ne vem, kaj ljudje pričakujejo.
sprasujem se.gif

Sam sem se še za to malce bal po tekmi s Čehi. V četrtfinale pa ne pridemo samo z razpoloženim Domnom, kdo bi si mislil

da bo Domen v najboljši strelski formi od naših. No bo vsaj našel kakšen klub ponovno kje v Španiji.
grims-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To je vse taktika, stari južni lisjak skriva ase v rokavih.

Kakšen lisjak?
Tista objestna in nesramna vreča sala išče samo izgovore - enkrat so sodniki, drugič so igralci Golf, včeraj so bili spet igralci "krivi"...

Z nič kaj bolj blestečp postavo je bil Bečirovič 8 na svetu, Zdovc 4. v Evropi - Maljkoviæ pa v Litvi ni izpolnil minimalnega cilja (uvrstitev na OI ali vsaj v kvalifikacije); tole letos je z izjemo tekme proti Španiji spet polom... Pipan je v Litvi s praktično popolnoma neznanimi imeni prišel do 4. mesta...

V Litvi so naši dobili samo tiste tekme, kjer je prevladala individualna kakovost - pri enakovrednih nasprotnikih, ko se pokaže moštvena igra, so bili porazi. Enako je letos - z izjemo tekme proti Španiji. In ta stari bedak potem še zbija samozavest igralcev, čes da so pač toliko sposobni...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ja, najboljše smo dejansko zgledali na EP 2009, 4. mesto ob pravi bolnici na klopi, sredi turnirja se je poškodoval Dragiæ, Lakovič je stiskal zobe...Tudi 8. mesto na SP 2010 je lep dosežek. vse ostalo je bolj kot ne za pozabo, posebaj pušiona proti nemcem 2005, ali proti Grkom 2007.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ah, ne pozabi, da smo leta 1993 izgubili proti Belgijcem; pa 2x so nas izločili Izraelci.... spremljanje slovenske košarke je pravi mazohizem. Vedno znova si rečem "letos pa ne bom" - no, vsaj letos me lahko samo pozitivno presenetijo, ker z Maljkoviæem na klopi že od leta 2009 ne pričakujem ničesar.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Če bi tko zadevali, kot v Sparovi reklami, bi gladko zmagali
grin1.gif

Ko si ravno omenil Sparovo reklamo. Vsakič ko jo vidim me "sr.at" prime. Upam, da bo Spar kakšno odškodnino iztožil za tole.
Ujem, ujem, ujemi, ujem, ... Ko vrže škatlo v voziček se iz nje usuje vsebina, maskota ne "ujame" loparčka, ki visi v zraku, osvetlitev je kot zvečer na Žalah, plesalke in muska nikakva, ...
bonk.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
a rabi kdo karte za finska:spanija?

kupil vceraj, ko je pisalo, da bodo nasi ob 17:45..

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik dufus pravi:

hysterical-1.gif
Saj je povsod pisalo, da bodo naši vse tekme igrali ob 21:00, ne glede na to kateri bodo, pa tudi vedelo se je to že kar lep čas...zakaj si potem kupil karte za 17:45?

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ja pac nisem tok notri da bi bral in nevem kaj se vse, po tvju pa tut nic nisem slisal.
sel bi na tekmo pa sem pac kupil, jbg.

torej ce kdo pozna koga..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113

Citat:
Uporabnik dufus pravi:

Če je finska španija ob 14:30... Daj še enkrat preveri, katero tekmo maš?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
V glavnem, vse tri tekme tega drugega kroga bodo zajebane, samo italjani imajo pol koraka prednosti pred ostalimi, za mirno napredovanje bi morali pa naši kr dvojne premagat. Težka bo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Glede celjske dvorane konkretna kritika. Obe tribuni za košema, če si v zgornji polovici, ne vidiš nobenega semaforja. Eden je nad tabo, drugega zakriva video wall pod stropom dvorane, ki deluje le takrat, ko se vrtijo reklame. POLOM! Med tekmo sem moral gledat po netu, kakšen je rezultat! Tip pod mano je kolegom po SMS-ih težil za vmesne rezultate. WTF???

Vhod v dvorano - tista velika navijaška roka iz pene, ki so jih delili na pripravljalnih tekmah, je bila pri mojem redarskem dvojcu PREPOVEDANA. Sva jo morala z ženo pustiti zunaj. Saj ne da sem jih potem videl na TV-ju. Očitno eni tako, drugi tako. Come on, kako je lahko en tak navijaški rekvizit problematičen???

V glavnem, Zlatorog me ne bo več videl.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Citat:
Uporabnik dufus pravi:

Če je finska španija ob 14:30... Daj še enkrat preveri, katero tekmo maš?

nc vec jasno..
torej karte imam za ob 17:45, karkoli ze bo takrat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Če je bila roka prepovedana, zakaj pa je lahko pahor mahal z zastavo z drogom?