Eurobasket 2013

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Včer lepa igra, sodniki KATASTROFA. Prvič sem videl Božota skakat ob igrišču, v Latviji je sedel celo prvenstvo.

Kaj mi je bilo všeč - da so dejansko igrali obrambo, da so dejansko odigrali v napadu kako akcijo in imeli odprt met, ne pa bezljali levo desno vsak za sebe.

Pa tud to je bilo pomembno, da so naši zmagali, kljub temu, da niso igrali tekme življenja kot posamezniki, da niso zadevali nemogočih metov. Ker potem bi me bolj skrbelo. Tako pa je bilo vse skup povezano in dobro izvedeno. Diametralo nasprotje tekme proti čehom. Upam, da se danes malo umirijo in jutri spokajo gruzijce.

V nedeljo bom pa vsaj jaz poskrbel za to, da bosta dva stola manj prazna
grin1.gif

Pa da še Božota (prvič) pohvalim - včeraj je Gogi dal v 4. četrtini dva lepa koša zapored in potem zarad tega začel spet bezljat, pa ga je Božo za par minut potegnil na klop, da se je umiril in gremo dalje. V Litvi še faking timeoutov ni jemal.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Vidmar je kljub poškodbi pokazal zobe
toothless.gif

Čakamo sliko tvoje čeljusti....

Kaj Vidmar je sprednjo enko izgubil al kateri zob?
Tiste scene se ni kazalo, kdo mu je to naredil.

Včasih so še nosili ščitnike, sploh v NBA, ko sem še gledal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Darjana bi veljalo upoštevat pri športnih stavah. Vedno kontra od njegove napovedi, dobitek garantiran.

To sem jaz že lani rekel
grin1.gif

Tisto F1 dirko sem kar zadel, potem pa je prišlo do dogodka (nelegalnega testiranja merca) o katerem nisem mogel vedet in obrnitve rezultatov
wink-1.gif

Glede basketa pa...no comment, verjetno še največji optimisti niso napovedovali takšne igre glede na igro s čehi in ostalimi pripravljalnimi tekmami, ki so jih imeli naši zadnji mesec. Očitno je južni skrival nekaj asov v rokavu. Upam, da ni bila ta tekma vrhunec prvenstva, najpomembnejše še pridejo.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja proti cehom smo mel sreco,pa ocitno so bli res nervozni....ker ucer je blo pa vrhunsko! Normalno,da folk pisdi,ce vemo da so sposobni odlicne igre....in spet bomo pisdil,ce ns gruzijci namahajo :D

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Sploh ne vem v čem imajo točke pri košarki smisel. Tisto točko za poraz so uvedli za to, da se ekipa (v ligaških tekmovanjih) sploh prikaže na tekmo, potem se je to preneslo na prvenstva, nima pa praktično nobenega smisla. Tako kot tudi 2 točki za zmago ne.

Preprosto imaš razmerje zmag in porazov in to je to (v smislu kot ima NBA)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
v čem je fora da dobiš točko če pušneš?

Tako kot je nigel napisal, bedarija brez primere, da majo še en stolpec zraven. Pri ligi, ki dalj časa traja pa tekme niso vse na isti dan, pa morda ima kdo kako manj ali več, je morda bolj pregledno, da takoj vidiš, kolk je razlike med enim in drugim, tu ko pa boš na koncu imel maksimum 12 pik je pa vse skup neumno.

Ker dokler ne bo kake možnosti, da imaš 2, 1 ali 0 pik je bedarija.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Peesda kdo je pa Dragiæu zobe risal?

P.S: moji zobje so na mestu. Čakam drugi del prvenstva
grin1.gif

Drgač si pa želim, da bi Jaka malo manj forsiral met za 3 (saj, ko bo rabil, bo zadel) in več razigraval moštvo z asistencami.

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
ksz...
Mogoče kdo ve, kje se dajo karte-voucherji zamenjati za prave karte? Na njih piše, da se lahko zamenjajo po 1.7.2013 na vseh prodajnih mestih eventim-a in na dan tekme pred dvorano. Zdaj pa na eventimu nič ne vejo o tem, na dan tekme pa se ne mislim obremenjevati še s tem in stati v vrsti pred Stožicami!

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ufff, kako dobre navijače imajo Finci, pa tudi Švedi ne zaostajajo dosti, vendar jih je precej manj.
Najboljši navijači na prvenstvu so Finci, za njimi pa so Švedi! Škoda da ni Švedov več, ker drugače bi bili verjetno tako dobri kot Finski navijači.
Poklon Fincem, ki navijajo super za svojo reprezentanco! V Kopru je super vzdušje na vseh tekmah!
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Hvala!!!Sem jim poslal dopis, pa naj mi razložijo, zakaj sem šel danes brez veze v Ljubljano, da mi je njihova prodajalka razložila, da tega ne delajo.....
jezen.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa slovenci?

Kaj je s Slovenci? Finci pridejo v dvorano kar zgodaj in navijajo že na ogrevanju, spodbujajo reprezentanco tudi ko jim ne gre dobro, tudi če izid ni v njihovo korist itd itd. Upam, da gredo Finci naprej in da jih pride še vsaj 1000 dol iz Finske, pa da so potem vsi v istem sektorju...preglasijo verjetno da vse
smile-1.gif
Včeraj ko so igrali s Švedi so tudi Švedske navijače spodbujali, da navijajo, čeprav je bilo razlike okrog 20 točk, pa so potem tudi Švedi začeli bolj navijat, pa vsak je svoje zjal (eni Suomi, eni Sverige).
Verjemi, da lahko pol manj Fincev ali Švedov preglasi Slovence, brez nobenega problema.
smile-1.gif

Jutri ko bo ITA-FIN bo dvorana polna in se grem stavit, da bo super vzdušje.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.863
1.568
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik Car pravi:
ksz...
Mogoče kdo ve, kje se dajo karte-voucherji zamenjati za prave karte? Na njih piše, da se lahko zamenjajo po 1.7.2013 na vseh prodajnih mestih eventim-a in na dan tekme pred dvorano. Zdaj pa na eventimu nič ne vejo o tem, na dan tekme pa se ne mislim obremenjevati še s tem in stati v vrsti pred Stožicami!

Jaz sem jih menjal v Tivoliju pri bazenu zgleda da imajo samo en tiskalnik
stupid-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Smo čist v našo reprezentanco padli, med tem pa so rusi že 3x!! izgubili in če se ne motim, že končali s tekmovanjem. Turki pa niso daleč stran.

Švedi so danes spokali ruse za 20 pik! Hrvati trenutno tepejo poljake, finci pa pošteno mučijo italjane.