Eurobasket 2011

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz pa se grem stavit, da poti ne bojo končali prej kot v četrtfinalu, bi prej na polfinale stavil, odvisno od tega, kdaj se bomo srečali s srbi, španci ali litvanci

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
jaz pa se grem stavit, da poti ne bojo končali prej kot v četrtfinalu, bi prej na polfinale stavil, odvisno od tega, kdaj se bomo srečali s srbi, španci ali litvanci
zmaga.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
KSZ

JA dragi moji mogoče pa le nismo dovolj dobri za zlato kolajno ki jo mnogi že vidijo. Če ne letos pa vsaj naslednje prvenstvo.

No počakajmo, da se začne zares pa bomo videl kako in kaj.
Sicer me boste napadil bigtime ampka jaz mislim, da če bomo letos prišli v polfinale lahko fantom zares čestitamo!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Naši preplačani zvezdniki pa čisto nebogljeni.

Saj vecine dobro placanih sploh ni v ekipi - pol ekipe je ali iz slovenske lige ali pa kvecjemu iz NLB (ki je na istem nivoju kot prva dva kluba pri nas, kar se tice denarja).

Verjamem, da ce bi igrali nekateri od bolje placanih (konkretno: Nachbar, Brezec in manj placani Vidmar, ter morda se Udrih), bi bil ucinek reprezentance precej boljsi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
konkretno si naštel 3 igralce, ki ne igrajo, ker so poškodovani, in enega, ki bi mu bilo treba vzet passport in ga ne več v slovenijo spustit

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Še bolj me je navdušil komentatorski tandem
hysterical-1.gif

Upam da Maljkovič kaj skriva, ker tole
bonk.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
konkretno si naštel 3 igralce, ki ne igrajo, ker so poškodovani, in enega, ki bi mu bilo treba vzet passport in ga ne več v slovenijo spustit

Nemogoce !?
shocked-1.gif

Pripomba je bila, da so "nasi preplacani zvezdniki cisto nebogljeni" [proti Spaniji, ki je favorit #1], a dejstvo je, da vecina "nasih preplacanih zvezdnikov" ne sedi niti na klopi v tem ciklusu, pa karkoli je ze razlog (poskodbe ali osebne kaprice). Pol ekipe sestavljajo igralci iz nasih klubov in iz klubov lige NLB, ki enostavno niso sposobni kogarkoli preplacati do take mere, kot se to zgodi v tujini.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Kaj nihče ne bo komentiral včerajšnje tekme?

Res je bilo lepo videt, da poleg borbenosti fantje pokažejo tudi momente genialnosti.