Eurobasket 2011

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
MAKEDONATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazadnje urejeno:

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Bravo Makadonata!!!!!

Upam, da jih nafilajo z energijo in da se jim še enkrat pokaže Marija al kdorkoli proti napihnjenim Špancem.

Makadonata za prvake!!!!!!!!

Naši se pa lahko poslovijo od OI. Jih bodo Litvanci v besu sesul. Razen če jih njihovi navijači ne bodo nabutal.

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Čeprav so mi Litovci pri srcu, sem danes navijal za Makedonce bolj kot marsikateri Makedonc.
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Jutri pa poraz proti domačinom in preprosto rečemo z eno besedo: KATASTROFA od prvenstva.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
to ja, sej pravim.....papa možnost za 6 mesto in OI.....Važno, da ima Božo 100k € plače.

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Čeprav so mi Litovci pri srcu, sem danes navijal za Makedonce bolj kot marsikateri Makedonc.
grin1.gif

Jest tud
aplauz.gif

Bi pa lahko v tem trenutku naši košarkarji bli na tem mestu, kjer so zdej Makedonski, samo kaj, ko imamo popolnoma nesposobnega selektorja! Upam da ga čimprej odslovijo, čeprav bi bilo že prejšnji teden prepozno
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
Saj so Makedonci boljši nasprotnik.
cool-1.gif
Upam, da bodo Litvanci danes slabo spali in jutri igrali tako kot mi do sedaj. To bi bilo za nas že zadosti veliko darilo.
In ja, Makedonci si zaslužijo napredovanje bolj kot mi 6. mesto, če ga jutri ne osvojimo.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Litvanci so izgubili naboj, tako da bodo lažji nasprotnik kot bi bili neugodni Makedonci, ki bi bili tudi jutri napaljeni za 6. mesto.

Sicer pa bravo Makedonija, vzeli so to kar jim je Litva ponudila. Neverjetne napake so Litvanci naredili v zadnji minuti.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
KZS + selektor so vsi krivi...mar bi z Zdovcem nadaljevali!!!!

PRAV BOJIM SE EURO 2013!

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
Zdovc je tisti trener, ki pušča najboljše igralce v igri 90% tekme in potem pridemo kam? Zdovc s to ekipo ne bi naredil veliko več. Dvomim. Je pa res, da bi bil mogoče cenejši. Če bi bil.

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Zdovc je tisti trener, ki pušča najboljše igralce v igri 90% tekme in potem pridemo kam? Zdovc s to ekipo ne bi naredil veliko več. Dvomim. Je pa res, da bi bil mogoče cenejši. Če bi bil.

Jaz pa verjamem, da bi s Zdovcem naredili več, ker tale Maljkoviæ je samo en blefer in nič drugega.
bonk.gif

Tako da za 2013 bo potrebno začeti delati takoj po koncu tega in če takrat želimo kaj narediti, potem je prvi korak izbira novega selektorja...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
RTVSLO:

"Sicer sem rekel, da do konca prvenstva ne bom dajal kakršnihkoli ocen in kritik, da bo dovolj časa za to po samem prvenstvu. Ampak mislim, da je že v tem trenutku jasno kako in kaj stvari stojijo. Mislim, da se je letos prvič pokazalo, da reprezentanca potrebuje pomladitev. Starejši igralci, ki bi morali biti nosilci, so povsem zatajili. Počasi bo treba od nekaterih roke odtrgati, ne glede na to kaj so dali reprezentanci. Če hočemo na domačem EP kolajno, rabimo igralce na vrhuncu kariere in ne tistih v zatonu. Če pogledamo kdo je razočaral in kdo upravičil pričakovanja, jaz pridem do naslednjega zaključka. Razočarali so igralci 30+, nosilci pa so bili igralci srednjih košarkarskih let. Smodiš, Ožbolt, S. Udrih, Jagodnik in Lakovič, naša izkušena kompanija je zaenkrat povsem zatajila. Upam, da ne bomo leta 2013 reprezentanca zaslug in še vedno igrali z istimi igralci. Za nekatere žal domače prvenstvo prihaja nekaj let prepozno.
Kar se pa selektorja tiče, pa sem osebno razočaran. Podobna ekipa igra skupaj od leta 2007 in smo v teh letih igrali precej bolje, po precej težji poti prišli do četrtfinala precej lažje. Ne vem, ali je Maljkoviæ pravi za domače EP ali ne, mene ni prepričal. Poleg same igre me motijo te nakazano podcenjevalne izjave v medijih o svoji ekipi, ležerno spremljanje tekme in še kaj bi se našlo. Sam sem sicer zagovornik dela na dolgi rok in ne prepogostega menjavanje trenerjev, ne glede na to o katerem športu je govora. Ampak tule bi bil pa celo zadovoljen z menjavo. Rezultatsko bomo (upam) verjetno dosegli zastavljen cilj, 6. mesto, ampak definitivno ne na tak način in upoštevajoč dejstvo, kakšne težave smo imeli glede na nasprotnike. Mislim, da je v Sloveniji kakšnih 10 trenerjev, ki bi bili sposobni opraviti delo bolje.
Jutri jim seveda želim vse najboljše in uvrstitev do tako željenih kvalifikacij za OI!"

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Cestitke Makedoncetom, ce ze Rusov niso uspeli namahati prejsnjic, jih bodo pa ob naslednji priloznosti. Bodo nasi lahko se en snelkurs prestudirali po prvenstvu, naslov tokratne lekcije bo "kaksna je razlika med kosarkasem in klinicno mrtvim drevesom"..