Eurobasket 2011

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
Ja, saj ne bi bilo nič narobe, če bi Ožbolt sam ujel razliko, ampak...mislim, saj ni kaj dosti za dodati
crazy1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Problem je v sliki, ne v tonu
crazy1.gif
Sem kar ugasnil, ker ne morem gledati soliranja...

Saj ne da nas španci z neko izjemno ekipno igro peglajo. Ok so meli par dobrih izigravanj do odprtih šutov, samo lih karkoli Navarro vrže v smeri koša gre not.

In ti me pol "napadeš", da ne znam pohvalit
evil.gif

Profesionalni košarkaši, ki živijo od tega (lepo živijo), so kao neki zvezdniki= Lorbek, Smodiš, Dragič, Lakovič itd... pa si tako sramoto naredijo.

Dejstvo je = NE IGRAJO.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Ja, saj ne bi bilo nič narobe, če bi Ožbolt sam ujel razliko, ampak...mislim, saj ni kaj dosti za dodati
crazy1.gif

"Sosed" ga zdaj precej omenja z Maljkoviæem vred
evil.gif
slabšega selektorja še nismo imeli oz. itak ni naš...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kakšna blamaža...... kot da gledam kvalifikacije za prvenstvo OMG kako so naši prilezli do četrtfinala mi ni jasno......
Pejt spat!
bonk.gif

Naši so igrali odlično. Začeli tako kot smo hoteli, pod koš. Žal je Begič hitro fasal favle, ne vem pa kako Pau nima niti enega.
smirk-1.gif

Kondicija in koncentracija je pričakovano popustila, me je pa spet presenetil Navarro. Če mu zlaufa met ga nihče ne ustavi in ravno to se je zgodilo, poleg tega laufa cel čas po igrišču kot nor in odpira ostale igralce. Od kje mu kondicija?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
No, če se spomnim, kakšno minutažo je imel Lakovič (Lorbek,...) na zadnjem prvenstvu in kako sta igrala, bi rekel, da sta letos 20 let starejša ali pa ni bilo ustreznih kondicijskih priprav.
Če k temu dodam nekaj nepričakovanih potez selektorja, mnjah...škoda, čeprav bi rekel, da veliko več ni bilo pričakovati. Vsaj jaz nisem pričakoval napredovanja iz tega kroga tekmovanja.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Mah, zgubil so takrat, ko je Begiæ dobil tretjo osebno in ko so začeli metat trojke. Do takrat je super kazalo....

O sodnikih pa ne bom zgubljal besed, čist preveč odkrito favoriziranje špancev, kot da rabijo pomoč :/

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sej so igral tko kot na vseh dozdej. Če odprtega meta ne zadaneš je brezveze. Uni so pa itak grobo igral sodniki pa nič....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Problem je v sliki, ne v tonu
crazy1.gif
Sem kar ugasnil, ker ne morem gledati soliranja...

Saj ne da nas španci z neko izjemno ekipno igro peglajo. Ok so meli par dobrih izigravanj do odprtih šutov, samo lih karkoli Navarro vrže v smeri koša gre not.

In ti me pol "napadeš", da ne znam pohvalit
evil.gif

Profesionalni košarkaši, ki živijo od tega (lepo živijo), so kao neki zvezdniki= Lorbek, Smodiš, Dragič, Lakovič itd... pa si tako sramoto naredijo.

Dejstvo je = NE IGRAJO.

V tistem postu sem opisoval pocn špancev, ki so zadeli vse, našim pa nič ni šlo not. In tako je v 5 napadih 15 pik razlike.

Tega Rudy Fernandeza bom pa 2013 na gobec.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Hudiča, spet trenerske greške... V drugi četrtini v 6.ih minutah dajo le dve piki, pred tem smo vodili, zjebala nas je cona... Hudiča, če fantom ne gre, mora trener vzet minuto odmora in jih nakurit in dat kakšno akcijo, da steče. Maljkovič pa na minuti odmora pove, kaj delajo narobe, hudiča to še jest vem. Da bi jim dal vsaj kakšno akcijo... Aja, on dela brez tablice...
bonk.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
v zadnji četrtini so imeli šanse, da jih ujamejo. blo je '20 in Španci niso 8 napadov zapored dal koša. . . . . naši papki pa prav tako ne, po tri falene trojke vv enem napadu!?!?!
Pa bravo Udrih - dosegel svoje povprečje na turnirju - 1airbol na tekmo!! pa si profi al nisi, ne moreš 6x na turnirju falit obroč, mrežco, tablo, konstrukcijo. . . dobr, da je vsaj parket zadel
uf-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Navarro igra s srcem....nasi pa za kurcev dnar al reklamo al neki....Un Rudy pa tut zmer neki tecn pa pametn. Ce ne zadanes kosa nimas sans.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Hudiča, spet trenerske greške... V drugi četrtini v 6.ih minutah dajo le dve piki, pred tem smo vodili, zjebala nas je cona... Hudiča, če fantom ne gre, mora trener vzet minuto odmora in jih nakurit in dat kakšno akcijo, da steče. Maljkovič pa na minuti odmora pove, kaj delajo narobe, hudiča to še jest vem. Da bi jim dal vsaj kakšno akcijo... Aja, on dela brez tablice...
bonk.gif

Ne pomaga minuta odmora, če ekipa nima naštudiranega enega napada.
Sploh nimajo strategije za igro v napadu - ne proti coni, ne proti posamični obrambi... Vse se zanaša na sposobnosti posameznikov, kar zadošča proti Ukrajini, Bolgariji... ne pa proti močnim reprezentancam. Zato pa naši mečejo trojke, ker enostavno ne vedo, kaj bi v napadu počeli, ker nimajo uigrane akcije. Maljkoviæ nima časa klicat, kar se napada tiče...