Euro 2016

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
heh, se mi je zdelo da je portugalska zmagala, ker tukaj ni bilo več nobenega sporočila v tej temi, ker imate vsi dolge nosove
wink-1.gif

ker če bi zmagali poljaki bi ziher bilo kaj prebrat
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Jaz priznam da ne vem kak je bil rezultat ker sem šel po polčasu knjigo brat
grims-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kako s**nje imajo tej portugalci! ENE tekme še niso zmagali po 90-ih minutah!! Vse tekme izenačeno. ISL jim je ponudila mesto v polfinalu z zmago na zadnji tekmi...drugače bi izpadli ali proti ANG, ampak bolj verjetno proti FRA. Tako pa jih bodo morali vršt vn al Belgijci (upam) ali pa Valižani.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kak [cenzura] ta trener od Belgije.
Prvo menja napadalca za sredino, pol pa vrže vn obrambnega in da noter napadalca...kak bebec.
Kretensko odvodena tekma in zaradi tiste prve menjave bo danes Belgija izgubila! Prav mu je [cenzura] en...
Namesto da bi bili v finalu bodo izpadli zato ker imajo bedaka za trenerja...pajacoti...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Wales je bil od 20min dalje boljša ekipa... Pa Courtois tut ni ne vem kaj dans pokazal.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Sem zadovoljen da so migranti spokal. Itak bi jih mogli diskvalificirat že pred prvenstvom, ker to je ekipa za afriško prvenstvo...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Sem zadovoljen da so migranti spokal. Itak bi jih mogli diskvalificirat že pred prvenstvom, ker to je ekipa za afriško prvenstvo...

Thibaut Courtois; Thomas Meunier, Toby Alderweireld, Axel Witsel, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Eden Hazard so sami afričani a ne? Jeben rasist. Kaj je potem slovenska reprezentanca...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Se strinjam+te "afriski" fantje so ze druga ali tretja generacija prisljencev, ki so bili rezultat kolonializacije.
Po misljenju avtorja rasisticnega prispevka bi morali v nasi reprezentanci igrati sami janezi.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:

Thibaut Courtois; Thomas Meunier, Toby Alderweireld, Axel Witsel, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Eden Hazard so sami afričani a ne? Jeben rasist. Kaj je potem slovenska reprezentanca...

Ne, Carrasco bi lahko igral za španijo. Sem veliki fan Lukakuja vendar bi rajši videl da igra za domovino potomcev.
To pa res ni rasistično. Sej nisem nobenega ubil. Realno. Moramo vsako stvar olepšat? Sej hrvaški reprezentantje so tud rojeni v švici in avstraliji pa igrajo za ljepo njihovo. Naša reprezentanca je pač polovično sestavljena iz potomcev staršev iz juge, ki so preslabi da bi igral za državo svojih prednikov so pa verjetno boljši od naših.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Jest mam rada klobase
evil.gif
.
Ajaj... enajstmetrovka uspešno izvedena. Bo še zanimivo. Podaljški verjetno?

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Če hoče kdo kej stavit kdaj nej me vpraša in stavi na tistega za katerega jaz ne navijam. Tudi ena tekma v izločilnih bojih se ni končala po mojih željah...