Proti Dravogradu se ravno ne strinjajo s to tvojo izjavo. Je cel kup podrtega drevja po cesti in posledično zaprta cesta.
Tole o lenobi je relativno - jaz recimo sem z izjemo letošnjega leta v preteklosti redno menjaval gume v drugi polovici aprila saj sem raje videl, da vozim zimske gume v (pre)toplem vremenu kot pa letne v (pre)hladnem, po možnosti še v kombinaciji s snegom saj sem bil načeloma veliko na poti ter sem bil tako pripravljen na spomladanske snežne dogodke.Drži, lenoba je huda stvar. In zimske gume še na avtu. Kar se zabave tiče, Volvo s pogonom spredaj, avtomatik in električna ročna zabave ravno ne garantirajo.
Sem videl v.lescah sneg za snegolovi,Od Žirovnice naprej je do nižin. 1 cm.
Mexico was hit by a freak "ice hurricane" catastrophe! This shocking video shows the aftermath of a hailstorm that buried entire cities under feet of snow and ice. Baseball-sized hailstones up to 9 inches in diameter pounded neighbourhoods at over 120 mph, shredding roofs and shattering windows. The extreme tempest unleashed its fury on Puebla, transforming streets into frozen rivers as hail piled up over 3 feet high. Hundreds of vehicles were encased in solid ice, stranding motorists.
Je pri komu vremensko pestro današnje popoldne. Solika, kaj večjega? Po karti je Rogaška skoraj vijola trenutno.
Bela tesla gre na soncu v notranjosti na 60+.Neurja 2024
In kaj hočeš povedati? Da je prav počakati na voznem/prehitevalnem pod nadvozom in so oni zadaj sami krivi - al kaj?www.alter.si
Naj bi bila ja...Je bila to včeraj pomota ali je dejansko bila danes zjutraj na obali taka temperatura?
Ni padla pod 26Je bila to včeraj pomota ali je dejansko bila danes zjutraj na obali taka temperatura?
Vecina obale je danes med 27 in 28.Je bila to včeraj pomota ali je dejansko bila danes zjutraj na obali taka temperatura?