EU časti tečaj varne vožnje na Vranskem

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ni vse v avtu oz. podaljšku penisa... Tule je potrebno pokazati hitre in pravilne reakcije, znanje... Tišat gas u poden zna vsak...
smirk-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
153
63
Celje
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tale reakcija je zelo počasna. Reševal je ESP. Na posnetku se vidi da je avto obrnilo za skoraj 90 stopinj...

Alfa je brez ESP-ja poleg tega je bil to prvi poizkus. Tu še niso padale obtožbe...
wink-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Sorry nisem šel brat cele teme - a ko voziš oz. delaš ta tečaj, maš lahko notri s seboj sopotnika?

Upam, da se mi ne bodo preveč smejal z mojo podrtijo od alfe, pa še abs mi ne dela
hysterical-1.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
TomTomov nosilec za iPhone ...

http

se pravi lahko sučeš naprej nazaj levo desno celoten nosilec?

Morda veš če obstaja kaj podobnega za SE K850i?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Glede ankete, sem izpolnil, pa nisme ravno vse zadel...

Dve vprašanji sta bili:
Kako reagirati pri prekrmiljenju. In pod-krmiljenju.
Pri obeh sem daj "spustiš plin in obrneš volan v nasprotno smer" (nekak tak, po spominu...).

Za prekrmiljenje sem 99%, da je prav, kaj pa je za pod-krmiljenje?
Na googlu nisem našel nič pametnega.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Prekrmarjenje je, ko utece zadek. Podkrmarjenje je, ko nos avtomobila izgubi oprijem in avto sili naravnost, namesto v ovinek. (preprosto povedano).

Pri prekrmarjenju sunkovito obrnes volan v tisto smer, kamor sili zadek in ga poravnas tik preden zadek dobi oprijem.
Pri podkrmarjenju poravnas volan in spustis gas, potem pa spet zavijes v ovinek (nesunkovito), ko kolesa dobijo oprijem.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sa je prav napisal ...
sprasujem se.gif

Prekrmarjenje je takrat, ko ti odnese zadek ... to resujes tako, da odvzames plin, stisnes sklopko in z volanom lovis vozilo (obrnes v volan v tisto smer, kamor ti odnasa zadek)... Podkrmarjanje pa je, ko ti sprednji del "rine" iz ovinka... to pa resujes tako, da odvzames plin in nezno korigiras z volanom smer ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Daj še enkrat preberi vprašanje, prosim.
smirk-1.gif

saj ti je odgovoril, sicer nepotrebno dodal, kaj je kaj, ti je pa napisal kaj narediš

če pri podkrmarjenju obrneš volan v nasprotno smer boš zapeljal direktno s ceste...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Oz. inštruktorji na Vranskem radi poudarijo da v omenjenem primeru vidiš svojo registrsko na zadku kako te prehiti.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Grem na Vransko pa bi šla ena z mano pa ne vem kaj naj ji svetujem.
Se da normalno preživet dan na sovoznikovem sedežu kot sopotnik ali si po 30 min za bruhat in zmečkan od varnostnega pasa.
Nimam ravno občutka koliko je ustavljanja.
Je lahko sopotnik na teoriji ali sedi zunaj in čaka vožnje?

Hvala za odg.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Super je..ne bo ji dolgčas..ustavljanja je veliko. Lahko je poleg tudi na teoriji. Sam sem mel poln avto in smo se nasmejali še pa još
hysterical-1.gif