POzdrav !Vse najboljše v letu 19 s planeta EON!Tudi jaz postal srečni lastnik eon paketa premium!Prej imel izkoriščevalski paket na Siolu na njihovi optiki!Še kako debelo sem gledal ,ko mi je Telemach ponudil 300/50!Prišel dan odklopa-priklopa!Na zelo veliko presenečenje -vse je delalo od prve!Čez par svičov boksi delujejo res brez problema!Montiral tudi na tv LG in v nulo!Seveda takoj poskusu na android boxih,pc,pri prijatelju ,telefonu in pokuru vseh 5 dostopov na prenosnih napravah!Prijazna gospa mi je dostope zbrisala ,saj jaz jih lahko le 2 na mesec!Internet šiba 290/39!Mel pa velike probleme s Open Wrt Routerjem za njihovim modemom!Nikakor jim ga ni uspelo spravit v bridge!Tako da sem moral tplinka odstranit,da sem usposobil Domene!Uspešno instaliral KODI ter balkan build!S tem pa škatlica postane huda zadeva!Tipke na sredini so res moteče,ker so pod nivojem!Menda prihaja drugi komander!Manj zakompl.Moti me le da programov na store res ni skoraj nič!Poskusil sem tudi instalirat par programov čez drive!Sicer inst.je uspela ,le odpre mi ne!A se je gdo igral s super su?Še bo zanimivo!