Super. Torej lahko pričakujemo da bodo obstoječim uporabnikom v kratkem času ukinili conax kartice in nas vse prisilili v te boxe. Problem ni samo v tem, da nam bodo lepo uturili podražitev in tistim na optiki skinili velik upload, ampak v samih qurčevih boxih. Komaj smo se jih rešili pred leti, ko so televizije začele podpirati dvbc, zdaj spet dobimo nazaj neke butaste škatle in dvojne daljince. Razen za tiste ti imajo android tv seveda.
Kdo pravi, da ni ogleda nazaj - in vsega ostalega na Conaxu? Na novejših Smart TV preko appa je.
V bistvu gre zgolj za to, da je treba ljudi izmolst z dodatnimi plačljivimi opcijami, ki jih smart box (in tudi smart TV s Conax) omogoča.
Kdor tega ne rabi, ne gre s svojega paketa nikamor in če bi vas kadarkoli s spremembo splošnih pogojev silili v prehod na drugi paket pač rečeš adijo mio in greš drugam!
Za registracijo appa rabiš eno aktivno naročnino.Mislim, da te ne razumem najbolje?
Meni, ki imam 2 x TV na optiki Gold Extra, so na Telemachu rekli, da bo ostalo, tako kot je, "do nadaljnega"...
So ponudili prestop na EON, ampak, sem jim povedal, da ja, če mi dajo enak upload kot download. Od takrat nobenega odgovora...
eon v dobi ko imajo vsi pametni tv, popolni nesmisel