Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Človek hoče švaba ali pa preoblečenega švaba, noče francoza pa čeprav dobi za enak denar več avta, ampak bo v petih letih zgubil 50%, proti VAG kjer zgubi polovico.
Ja. A narobe razmišljam?
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Človek hoče švaba ali pa preoblečenega švaba, noče francoza pa čeprav dobi za enak denar več avta, ampak bo v petih letih zgubil 50%, proti VAG kjer zgubi polovico.
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Prosim napiši še malo o elektroniki. Teli menjalniki s ok?
Malo me skrbi izguba vrednosti v 5ih letih.
Seat Alhambra, WV Sharan, eno in isto, Renault espace,Ford Galaxy al pa Citroen C8 oziroma eden izmed trojčka (Lancia Phedra, Fiat Ulysee, ali peugot 807). C8 že nekaj let vozim sam francoz kot francoz, občasno para živce, načeloma pa zelo uporabno. To so enoprostorci, vse ostalo je zgolj približek.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Dizel. V ožji izbor sem dal Caddy, Touran in Seat Althea. Kaj bi vi vzeli? Razni francozi me ne zanimajo, rad bi pa imel vsaj tempomat in pot. računalnik.
Za tvoj budget pomojem ja, ker kar je od švabov pametnega je za ta denar že fejst zjahano.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ja. A narobe razmišljam?
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Jaz ti lahko povem iz prve roke (sin ga ima in soseda) C4 Grand Picasso, 2,0 HDI robotiziran. Sinov ornk čez 200.000, sosedin po moje okoli 150.000 (v bistvu ne vem ampak se ful vozijo) pa drugi je že. Oba BP, pač kak servis je že treba naredit, pol pa je.
Glede zanesljivosti in stroškov pa lahko rečem na podlagi 9 let C4 1,6 HDI robot - 190.000+ km letos velik servis in menjava ležajev v menjalniku, pa do sedaj 1X akumulator, zavore po potrebi in 1X diski spredaj, to je to. Pa ne gre od hiše, bo ostal hčerki, zdaj ko je spet kot nov!
Na C8 sem bil ziher da bo vse crknilo ko bo šel iz garancije pa "hudič" še zdaj vozi s kakimi 300.000.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Za tvoj budget pomojem ja, ker kar je od švabov pametnega je za ta denar že fejst zjahano.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ja. A narobe razmišljam?
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ja. A narobe razmišljam?
To sem hotu slišat. Potem imam Althea XL ali C4 GP. +-? Z opremo sta tam tam. Katera mašina je in ni ok pri C4?