Vprašanje, kaj si vprašal in kakšen je bil tvoj sogovornik.Kaj to pomeni?
Ni mi problem reskirat pol evra, ne bi pa sel grelca menjat ce bo kaj pocilo ali se slabse, prislo do kaksnega pozara.
Tale izjava je tudi zanimiva:
"Ti odjemalci res dosegajo konice, ki so nižje od minimalne dogovorjene moči, ampak ker imajo s soglasjem za priključitev zagotovljeno večjo priključno moč, morajo plačati minimalno dogovorjeno moč, saj je omrežje odjemalcu vedno na razpolago za odjem v višini priključne moči," pojasni Godina."
Me res zanima kaj bi Duška izjavila, če bi odjemalci sesuli omrežje, zato ker so vsi naenkrat odjemali v višini priključne moči. Dejansko prodajajo nekaj, česar ne morejo zagotoviti.
Ok dobili račun iz 12,14 na 80,45.
Lahko vidis, kako dolgo grelec pomaga pri defrostu? Ce je samo par minut, potem ne bo vplival nic..?Zakaj naj bi naslednji mesec manj plačal?
Energetska preskrba gospodinjstev
Jaz ne bi tvegal 100° na izmenjevalcu, kar se ti pri kotlu na drva zlahka zgodi. Že na poti tja (alumplast) ne bi tvegal. Naj inštalater stoji za tole zgodbo.alter.si
Lahko kar začneva. Moja 41,1€. Grelec se vžiga non stop. Vsak defrost. Pa še avto filan izkljucno doma. Savna je bila pa res redkeje... Drugo več ali manj enako.
Ali je priključnina manj, če ponoči laufaš sončno?
Kaj ima SE veze z omrežnino na moč?
hint: prav nikakršne.