ena o varnostnikih

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
dokler bojo take plače, ne moremo pričakovati reda! Dokler je pa delavcu vseeno al je v službi al pa na zavodu bo pa takole!

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Seveda so plače nizke vendar nihče nikogar ne sili delat za nizko plačo in nihče nima pravice zabušavat zato, ker meni, da je premalo plačan. Če podpišeš pogodbo, se strinjaš tudi s plačo, če se ti zdi premalo, išči drugo službo in daj prostor nekomu, ki bo pripravljen delat za tak denar.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no da se spet oglasim

noben ni rekel, da je tzreba g.Baloha nogirat. so prej njegovi direktorji za kaj takega primerni. Spotaknil sem se samo ob članek, ki nekega brezdelneža, alkoholika, pijavko predstavlja kot super delavca.

ali res novinarji nimajo kaj za pisat v tem času in morajo pisati o teh bedarijah.

nekdo je napisal, če vržejo enga pijanca, naj vržžejo vse, ker taka so pravila. no pravila varnostne službe na RTV pravijo, d aje alkohol prpeovedan. za vse vratarje, varnostnike, receptorje.

je pa zanimivo, da je g.Baloh receptor, ker ni opravil izpita za varnostnika, vleče pa plačo varnostnika.

o rtv se da na veliko pisat.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
se kaksno o bivsem voditelju... Matjaz Tanko
evil.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Fantje, ne se zafrkavat. Tip pozna Kučana.

Jutri boste dobili po piæki! Vsi skupaj!

hysterical-1.gif

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
ce bi jaz bil direkktor me nebi cisto nic motilo ce nekdo pije, dokler zaradi tega njegovo delo ni moteno.

edit: oziroma da se popravim: bi me motilo, ker bi vedel da bo delo slej kot prej moteno. ce bi pa vedel da nebo, pa naj pije.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
o tem kako je prihajal pijan, razkuštran na šiht, da so maskerke jokale kako ga bodo urihtale za dnevnik.

to da je sedel v kratkih gatah in slapah s srajco in kravato je pa splošno znano.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
česa ne razumeš.

tip je edini iz ekipe, ki dela samo popoldne. to ni dobro vzdušje.

tip je bil 20 let večinoma na bolniški, zato ga je sam šef poimenoval z 'dopisni član rtv'.

zaradi njegovih privilegijev trpi delo. a tip pozna kučana.

o tem, da so vratarnico zapirali ob prihodih eminentnih gostov, ker se Marjan ni streznil in prišel na šiht ne bi.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
saj se mu lepo vidi kdaj je koma pijan in to med poročili. pa tudi posledice so ze vidne... skoda, da ga trpijo. jaz bi ga vrgel na cesto, ker tak clovek rabi en mrzel tuš, da se strezni in naredi nekaj. tako bo pa samo vzor klosharjem in njemu podobnim ratal.