En norc začasno iz ceste

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ja, je pobiral kose. Ampak je vseeno pozabil pobrati odtrgan stabilizator, ki je bil na koncu parcele...
grims-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ja, je pobiral kose. Ampak je vseeno pozabil pobrati odtrgan stabilizator, ki je bil na koncu parcele...
grims-1.gif
kje v vodicah pa je bilo tole? sem iz sosednje vasi pa ne pomnim tega ovinka?!
confused-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Eh, zakaj že? Ker je malo opraskal steber?
evil.gif

Mislim da ima tipo veliko več škode... Že avto si bo častil sam, zavarovalnica je odklonila izplačilo totalke, ker je napihal...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.678
6.711
113
pri taščici
Čene boš ti zahteval odškodnine od zavarovalnice za opraskan steber, se lahko zgodi da dobiš čez nekaj mesecev poziv od njegove zavarovalnice za poplačilo škode ki je nastala na njegovem avtu zaradi tvojega stebra.
wink-1.gif

Imaš dovoljenje za postavitev stebra tako blizu ceste?
Ker če ga ne bi bilo, bi si z audijem nakopal malo krompirja ali nabral malo koruze, tako je pa je skoraj življenje pustil v tvojem preblizu stoječem stebru.... veš koliko je to strahu in duševnih bolečin
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Ker je že nekaj govora o voznikih Audijev naj prispevam nekaj še jaz. Lani poleti je sredi lepega sončnega popoldneva se je gospod z top modelom Audi-ja A6 odločil da gre na kavico. Ker so lastniki Audijev veliki invalidi in ne morejo hoditi peš je parkiral svoj Audi kar najbližje lokalu pol na pločnik in pol na cesto. In ko je tako lepo srkal kavico ali kaj že je na lepem grozno počilo. V njegovega Audija se je zaletel z vso silo voznik mercedesa. Rezultat vsega tega pa je kompletno uničen zadnji del Audija in kompletno uničen prednji del mercedesa. Prav neverjetno kako je potem lastnik Audija lahko veliko hodil sem in tja. Dejansko je napravil vsaj toliko korakov da bi lahko parkiral na varnem in na bližnjem parkirišču velikega trgovskega centra.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kamniška cesta, skoraj nasproti pekarne prest (tam je prvič pojahal pločnik na desni).

aha tocno, steber se vidi, ce se peljes proti komendi. meni se ovinek ne zdi nic strasnega, res pa je [censored] norel v naselju. ne vem, tam je veliko bajt, otrok... kaj ce bi kaksna mamica sprehajala otroski vozicek... jaz bi ga res tozil.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Na srečo je naredil sranje samo sebi. In verjemi, do smrti si bo zapomnil ta ovinek, in ne bo vec divjal cez Vodice.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Na srečo je naredil sranje samo sebi. In verjemi, do smrti si bo zapomnil ta ovinek, in ne bo vec divjal cez Vodice.
Mogoče bo pa zdej, po tej dragi šoli vedu kako vzet ovink da ga bo lahko zvozu še hitreje.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:

Haider se je do smrti skantal na istem odseku ceste, kjer je že napravil totalko kako desetletje nazaj. Tako da, nekatere reč izuči, nekatere pa ne.

Ogo

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Sam je bila poledica tko d ani čudn da ga je zanesl. Sej se vid da je komi oplazil steber tko da ga komot lahk zasuka in gre energij drugam ane.