Hm, zanimivo da pri moji kanti ne traja toliko, no morda iz 0 do 180 km/h, pa ne bi ravno rekel, da ima preveč močiCitat:
Uporabnik CupraR pravi:Ampak treba povdart da je večina z oznako TDITo opažam na teh hitrih cestih, drugače sploh ne..
Hm, zanimivo da pri moji kanti ne traja toliko, no morda iz 0 do 180 km/h, pa ne bi ravno rekel, da ima preveč močiCitat:
Uporabnik CupraR pravi:Ampak treba povdart da je večina z oznako TDITo opažam na teh hitrih cestih, drugače sploh ne..
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Aha, ko pri 1.9 TDI pri 2.000 obratih turbina prime je to tak nepričakovan šus, da lahko samo še levi smernik dajo in prehitevajo ne glede na ostale udeležence v prometu.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Dobro tebe še razumem saj imaš v registrski označbi F1 tako, da ti je pol oproščenoCitat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Citat:
Aha, ko pri 1.9 TDI pri 2.000 obratih turbina prime je to tak nepričakovan šus, da lahko samo še levi smernik dajo in prehitevajo ne glede na ostale udeležence v prometu.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz...
A A5 obstaja samo quattro vrjanta? Brez ga ni? (nekak mi ni jasno, zakaj je govora o awd-razen, če je imajo vse a5 samo awd pogon..?).
Al pa gredo dinamiki počasi proti starim papkom.Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Eh to se spreminja, Forde so včasih samo stari papki kupovali, Focus 1.6 klima variante, pazi se zdaj ko so jih precej pokupili tudi dinamiki
Citat:
Dobro tebe še razumem saj imaš v registrski označbi F1 tako, da ti je pol oproščenoCitat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A je prisel se po kaksen kos?
Ali bo prebarval ograjo?