Citat:
Daj ga no srat, predsedniku to pac pripada?! Sicer pa, lepo vas prosim, Skodo Superb smo mu kupili za sluzbeni avto :S A nas ni niti malo sram?
Pac ga ne volit naslednjic, ane? :S
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Janša se je operiral v Sloveniji in to celo v Mariboru
Operacija ki jo je imel janša je težka rutina, ki bi jo lahko opravil v vsaki bolnici,tudi tisti najmanjsi z 101% uspešnostjo. Sicer pa se je lepo zahvalil, bolnici brez vseh pogojev je dodelil naziv Klinicni center. Politika pač.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kot prvo Škoda SuperB ni za predsednika, namenjen je protokolu ter prevažnju gostov. In kaj je narobe s Škodo SuperB, ko povprečni slovenec onanira na Dacio Duster.
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:
Daj ga no srat, predsedniku to pac pripada?! Sicer pa, lepo vas prosim, Skodo Superb smo mu kupili za sluzbeni avto :S A nas ni niti malo sram?
Pac ga ne volit naslednjic, ane? :S
Sram za drugorazredneža... a dej nehi...
ko ga gledam, me srat prime... S čim se vozi, me ne briga, tud če se uscat ne more. Mogoče zaradi tega zdej razumem tisto bebavo faco, k jo poka ob nastopih.
Še enkrat vegetacija bi najmanj škodila nam in za naše javne finance in to dost pove.
Citat:
A si kdaj bil v vojski? So ti tam, ene 3-4 dan razlozili, da salutiras uniformi, ne cloveku? V danem primeru (s cem se okoli vozi) ni govora o Danilu "za vas sem Gospod Predsednik" Turku (ki tudi meni ni pretirano vsec), ampak o Predsedniku Republike Slovenije...
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:
A si kdaj bil v vojski? So ti tam, ene 3-4 dan razlozili, da salutiras uniformi, ne cloveku? V danem primeru (s cem se okoli vozi) ni govora o Danilu "za vas sem Gospod Predsednik" Turku (ki tudi meni ni pretirano vsec), ampak o Predsedniku Republike Slovenije...
razlika med mano in tabo... jest ne salutiram uniformi, ampak človeku vrednem uniforme. Pojebek, kater povojnim žrtvam reče drugorazredna tema, je zame ravno prvo.
Predsednik gor al dol, zame nič več kot hinavski priskledniški pezdetek, ki ni vreden da ga zemlja nos.
Kot rečeno govorimo o drugorazredni temi, če crkne izvolimo drugega oz. one pig less for us....
Citat:
Uporabnik reality pravi:
jest ne salutiram uniformi, ampak človeku vrednem uniforme
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Klinični center je bil že prej, z ustanovitvijo medicinske fakultete pa je postal še univerzitetni
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Hmm, nisem vedel, da v Sloveniji vojaška hunta. Hvala za obvestilo.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kot prvo Škoda SuperB ni za predsednika, namenjen je protokolu ter prevažnju gostov. In kaj je narobe s Škodo SuperB, ko povprečni slovenec onanira na Dacio Duster.
Ni SuperB, ampak je Superb...
IPA: /sjuːˈpɜːb/, /suːˈpɜːb/
first-rate; of the highest quality; exceptionally good
Na kaj onanira povprecni slovenec je pa popolnoma vseeno - dat 40k za protokolaren avto je jebanje v glavi in kvazi-sparanje ("ja, bomo skromni, je kriza!") - mamo pa Falcona na katerem se nabira prah, vsak zupan ima sest svetovalcev in vsak minister najmanj stiri sekretarje z 12 podsekretarji in 6 pomoznimi asistenti sekretarjev, ane?
Jemebti, za eno Patrijo - ki jih rabimo ravno toliko kot povprecna riba rabi letalonosilko - lahko kupijo vsem Predsednikom spodobne avte, ne pa da imamo "protokolarni avto", ki ga ma v zahodni evropi vsaka druga taxi sluzba za "airport transfer" - se za "executive cab" ga nihce ne vozi, mi bomo pa "protokol" z njim zganjali... Nemejebat. :S
Pa da ne bo pomote, jaz se tudi v Skodi okoli vozim - ampak da ne moremo "predsedniku" kaj vec privoscit je pa pateticno.
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Kako zelo se motiš... mojega edinega pravega kandidata so likvidirali.