Sam oz. od alkoholo to vrejtno ni, od česa bi bilo pa se mi ne sanja. Mogoče so ga pa čebele popikale?
da slišimo od česa je?Glede na videno se vam zdi, da je to od alkohola? Ne morem verjet, da ste tako nizko padli.
da slišimo od česa je?
sam poznam zadevo pri njem, zanima me kaj bo zakon namutil vzrokOd vetra. Tistega s karavank ki vleče čez PB Begunje (pred desetimi leti je bil tam na četrti (neuspešni) ponovitvi, tako da zdaj bo počasi verjetno že okroglo, jubilejno, deseto zdravljenje).
daleč od tega, da bi ga šimfal, ali se delal norca. smili se mi, je en revež. ampak nenazadnje, sam je izbral kako bo preživljal življenje.zakon nima kaj mutit, ker mu dol visi kakšen videz ima kdo. Če mu ne moreš pomagat, ga pusti na miru. V svojem življenju še nisem videl človeka, ki bi bil bulast in mozoljast od alkohola. Mogoče je res alkoholik, ampak to še vam ne daje pravice, da se delate norca iz človeka. Pač uživate v šimfanju, tipično slovensko.
Če je bolan, potem ni sam tega izbral, ampak bolezen.
Vidim, da sem ti spet trn v peti. En moj post mi pokaži, kjer sem se delal norca iz videza človeka. Ko nimate pametnih argumentov se spravite na nivo pod pasom. Nič novega. Očitno ste ostali na nivoju otroka.dežurni moralizator zakon spet v pogonu. da ne bo kot zadnjič ko smo potem ugotovili da si sam čist isti če ne še hujši.
zadnjič si podobno napisal pa smo hitro našli tvoje žaljivke. potem je bil pa kar hitro rep med noge.En moj post mi pokaži, kjer sem se delal norca iz videza človeka. Ko nimate pametnih argumentov se spravite na nivo pod pasom. Nič novega. Očitno ste ostali na nivoju otroka.
Vse skupaj mi deluje kot klic na pomoč (mogoče tudi producenta, ali koga okoli znancev PP) , da bi ga ljudje, ki imajo znanje in moč vzeli "v roke" in ga spravili v "red".Pustimo zdaj Primoža ob strani in se raje vprašajmo kaj špila producentu v glavi, da ga povabi v studio. Saj je lahko vsak vsaj približno normalen pričakoval tak odziv javnosti. Če se gre, da se mu s honorarjem malo pomaga, bi ga dali za mikrofon v studiu kot komentatorja.
darjan vsak dan znova presenečaš - mene je alkoholizem kar z lepega trofu - sploh se nisem sam začel nalivat.